Gutierrez negociază cu Caterham pentru 2014

Publicat joi, 05.12.2013 10:39 de Daniel Popescu

Esteban Gutierrez a fost văzut la sediul Caterham din Marea Britanie, semn că mexicanul negociază un contract cu echipa britanică pentru sezonul 2014.

Presa internaţională speculează de mai mult timp că Sauber intenţionează să renunţe la serviciile lui Esteban Gutierrez după numai un sezon, iar informaţiile au prins contur după ce pilotul a fost văzut la sediul celor de la Caterham.

Detaliile despre vizita mexicanului la fabrica celor de la Caterham au fost dezvăluite de publicaţiile elveţiene Blick şi Neue Zercher Zeitung, care nu au oferit însă informaţii suplimentare.

Până în prezent, Caterham nu a anunţat niciunul dintre piloţii pentru sezonul 2014, însă unul dintre candidaţi este Heikki Kovalainen. Finlandezul ar asigura experienţa în cadrul echipei, în timp ce Gutierrez are de partea sa avantajul sprijinului financiar asigurat de grupul de telecomunicaţii Telmex.

La sfârşitul lunii trecute, Gutierrez a admis că nu ştie unde va concura în sezonul următor, însă îşi exprima speranţa de a continua alături de Sauber. "Vom vedea ce urmează să se întâmple. Evident, am analizat mai multe opţiuni, chiar dacă ideea mea este să continui cu Sauber, pentru că am avut parte de o relaţie bună pentru mult timp", a precizat mexicanul la vremea respectivă.

Via Motorsport