Hamilton crede ca isi poate apara titlul mondial

Publicat vineri, 16.01.2009 15:13 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton este increzator in sansele sale de a-si apara titlul mondial cucerit in 2008, in ciuda numeroaselor schimbari de regulament.

Prezent la lansarea noului MP4-24, campionul mondial Lewis Hamilton a marturisit ca este emotionat de acest eveniment si este incantat de infatisarea monopostului McLaren pentru 2009.

"Sosirea unei noi masini este intotdeauna un eveniment emotionant pentru orice pilot de curse, iar dezvelirea lui MP4-24 este chiar si mai speciala pentru mine, nu numai pentru ca masina arata ametitor, ci si pentru ca are numarul 1"

, a declarat britanicul.

Hamilton anticipeaza o lupta echilibrata in acest an datorita noului regulament tehnic, insa crede ca va fi capabil sa isi apere titlul mondial cucerit anul trecut. "Cred ca acest sezon este deschis, avand in vedere schimbarea regulamentului, iar asta este grozav pentru orice fan al Formulei 1. Personal, sper sa am un sezon plin de succese si sa am sansa sa lupt din nou pentu titlu; pana la ultima cursa daca este necesar, dar de preferat inainte", a mai precizat englezul.