Kovalainen vrea sa abordeze relaxat sezonul 2009

Publicat vineri, 16.01.2009 15:31 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen spune ca isi propune sa fie mult mai relaxat in sezonul 2009, dupa ce presiunea debutului la McLaren si-a spus cuvantul in 2008.

Kovalainen nu a reusit sa tina pasul cu coechipierul sau, Lewis Hamilton, pe parcursul sezonului 2008, desi prima parte a campaniei a fost promitatoare.

Finlandezul a admis ca presiunea a fost foarte mare si spera sa poata aborda 2009 mai relaxat. "Cred ca am avut prea multe asteptari de la mine si uneori am fost prea dur cu mine insumi daca nu terminam in pole sau daca nu castigam cursa"

, a declarat finlandezul.

"Privind in urma, am avut cateva curse bune si, comparativ cu Lewis, au fost si aspecte pozitive, chiar daca el a obtinut mai multe puncte. Vreau ca anul sa fie mult mai placut si mai relaxat si daca va fi o sesiune in care lucrurile sa nu mearga atat de bine nu ma voi simti rau pentru asta. Acesta este unul dintre obiectivele pe care vreau sa le indeplinesc in acest an".

Kovalainen considera ca a capatat experienta dupa primul sezon la McLaren si anticipeaza ca relatiile bune pe care si-a construit in cadrul echipei il vor ajuta sa obtina performante mai mari in sezonul urmator.

"Sunt mult mai bine pregatit. Stiu cum opereaza echipa si sper sa arat asta prin rezultate", a adaugat el. "Cu siguranta stiu echipa mai bine, stiu mai bine fiecare membru cheie din departamente si sper sa dau o directie mai buna inginerilor si designerilor".

  • VJohann, duminică, 18.01.2009 16:20
    ZICI FOARTE BINE

    SPER SA FI FOARTE RELAXAT ANUL ASTA, PE ULTIMA GRILA CU HAM ALATURI