Hamilton, increzator ca McLaren vor reveni

Publicat joi, 17.04.2008 15:30 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton crede ca McLaren vor obtine rezultate mult mai bune in Marele Premiu al Spaniei de la sfarsitul lunii aprilie.

Hamilton a avut probleme in cursa din Bahrain si a pierdut sefia clasamentului general dupa ce a terminat doar pe locul 13. Cu toate acestea, englezul sustine ca a lasat in urma evenimentele si este increzator ca va reusi sa revina in urmatorul Grand Prix.

"Cu siguranta, inveti ceva la fiecare cursa, chiar daca castigi. Sunt foarte increzator ca in cursa urmatoare putem face o treaba mai buna"

, a declarat Hamilton reporterilor de la Barcelona.

Hamilton isi justifica optimismul prin update-urile realizate la monopostul MP4-23 in aceasta saptamana la Barcelona. "Ei bine, avem cateva noutati, nu prea multe, dar cu siguranta am facut cativa pasi in fata si cred ca toata lumea face ceva diferit. Unii alearga cu pneuri slick, altii cu pneuri cu santuri. Noi ne concentram doar pe munca noastra si cred ca masina este mai buna si ma simt mai confortabil in ea. Ne simtit foarte puternici aici".

Pilotul englez a marturisit ca asteapta cu nerabdare debutul sezonului european al Formulei 1. "Am ratat cursa din Bahrain, dar este minunat sa revin in Europa. Aici intr-adevar incepe sezonul, suntem mai aproape de casa si ne simtit fantastic. Cred ca putem fi mai productivi acum", a incheiat el.

  • aurelgales, joi, 17.04.2008 15:41
    McLaren

    Sperăm aşa să fie, altfel se duce spectacolul sportiv!!

  • npacurar, joi, 17.04.2008 16:03
    Hmmm....

    Spectacolul sportiv in cazul Formulei 1 il reprezinta 1) "bataliile" depasirilor si 2) iesirile in decor - desi, astea pot duce la accidente grave sau fatale, ceea ce nu prea e de dorit... Iar pentru depasiri spectaculoase, trebuie niste circuite pe masura evolutiei masinilor de F1, niste masini sensibil egale ca performante si niste piloti talentati cu sange in putza... Acestea fiind zise, eu cred ca spectacolul sportiv a "murit" cam pe la jumatatea anilor '90 (1995.. 1996...)

  • petros, joi, 17.04.2008 16:18
    Comentariu de la mine

    Din pacate odata cu moartea lui Senna a murit si spectacolul

  • undispudet, joi, 17.04.2008 16:22
    ptr petros!

    Salut ,petros are dreptate si am deshis acest subiect numai ca am vazut subiectul cu senna,dak mai exista senna shumi nu mai lua cam nimic sa fim seriosi avea multa experientza fata de shumi si pot s spun ca imi pare rau k nu mai este,asta este viata mergem inainte....O zi buna

  • petros, joi, 17.04.2008 16:31
    Comentariu de la mine

    Merci. Ma bucur ca mai este cineva care isi aduce aminte de Senna, de Marele Senna.