Schumacher: "Ferrari vor castiga in Spania"

Publicat joi, 17.04.2008 15:51 de Daniel Popescu

Michael Schumacher este convins ca unul dintre pilotii Scuderiei Ferrari se va impune in Marele Premiu al Spaniei din weekendul viitor.

Schumacher a revenit miercuri la volanul monopostului F2008 in cadrul testelor de la Barcelona. Germanul a marturisit ca este multumit de modul in care functioneaza masina italienilor, motiv pentru care crede ca Ferrari vor reusi sa castige cursa din Spania de la sfarsitul acestei luni.

"In acest moment sunt trei echipe care lupta pentru suprematie, dar cred ca Ferrari sunt in fata celorlalti. De aceea cred ca Felipe Massa sau Kimi Raikkonen va castiga urmatoarea cursa din Spania"

.

Septuplul campion mondial admite totusi ca existenta a trei echipe care lupta pentru titlu in acest an a transformat Formula 1 intr-o competitie mult mai spectaculoasa. "Trebuie sa admit ca imi place foarte mult campionatul din acest an. Este o lupta intre trei echipe puternice. Este foarte bine pentru sport sa vedem o asemenea lupta minunata pentru victorie", a adaugat Schumacher.