Hamilton nu isi schimba modul de abordare

Publicat vineri, 20.06.2008 10:41 de Daniel Popescu

Desi va fi penalizat cu 10 pozitii pe grila de start de la Magny Cours, Lewis Hamilton spune ca va aborda cursa in acelasi mod ca si pana acum.

In urma penalizarii primite dupa accidentul cu Kimi Raikkonen, Hamilton va pleca in cel mai bun caz de pe locul 11, insa englezul sustine ca va aborda cursa cu gandul la victorie.

"Asta nu imi schimba modul de abordare. Este o cursa, sunt aici pentru a castiga, asa ca o abordez in acelasi mod", a declarat Hamilton la conferinta de presa de joi.

"Evident, vrem sa terminam si sa castigam cat mai multe puncte posibil. Va fi mai greu dar asta este foarte amuzant, asa merg lucrurule. Evident, ar fi bine sa ma calific in prima linie pentru ca asta m-ar plasa chiar in spatele primilor 10, dar nu stiu. Trebuie sa astept si sa vorbesc cu inginerii mei".

Sansele de victorie ale pilotului McLaren sunt reduse, insa Hamilton sustine ca presiunea ce apasa pe umerii sai nu va fi mai mica decat de obicei. "Pentru mine nu cred ca va fi mai putina presiune. In spate cred ca este mai mult de munca. Va fi mai greu sa vin din urma, dar nu am niciun dubiu si nicio ingrijorare, deoarece cred ca vom avea un pachet puternic in acest weekend si cred ca masina va fi cel putin la fel de buna ca in ultima cursa".