Raikkonen: "Campionatul nu este inca jucat"

Publicat vineri, 20.06.2008 10:55 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen crede ca soarta titlului din acest sezon este departe de a fi decisa, insa admite ca nu isi permite sa mai comita greseli in cursele urmatoare.

Campionul mondial nu a mai castigat niciun punct in ultimele doua curse, iar Robert Kubica, Lewis Hamilton si Felipe Massa l-au depasit deja in clasament. Cu toate acestea, finlandezul nu este ingrijorat in privinta sanselor sale de a reveni pe prima treapta a topului.

"Diferenta de puncte este destul de mica intre baietii din frunte, asa ca nu am pierdut nimic inca"

, a declarat Raikkonen in cadrul unei conferinte de presa. "Atat timp cat incepem sa fim acolo unde trebuie in curse putem reveni cu usurinta, dar nu ne putem permite sa cadem si mai mult decat am facut-o pana acum".

"Magny Cours nu este locul perfect, dar cred ca avem un pachet puternic si trebuie doar sa obtinem tot ce este mai bun din el. Vom vedea ce se intampla aici, dar cu siguranta mai sunt multe curse, asa ca nimic nu este pierdut sau castigat. Nu sunt prea ingrijorat din cauza asta".

In acelasi timp, Raikkonen admite ca este crucial sa castige puncte in Marele Premiu al Frantei din acest weekend. "Cu siguranta vom castiga puncte doar daca vom ajunge la finish, dar suntem aici pentru a incerca sa castigam", a adaugat pilotul Scuderiei Ferrari.