Hamilton: "Nu meritam sa fiu penalizat"

Publicat luni, 23.06.2008 15:13 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton crede ca penalizarea suferita in timpul cursei de la Magny Cours este nedreapta, insa sustine ca acest lucru nu l-a demoralizat in niciun fel.

Hamilton a fost penalizat cu o trecere pe la boxe dupa ce la depasit pe Sebastian Vettel scurtcircuitand sicana. Penalizarea a ruinat toate sansele pilotului McLaren, care a finalizat cursa doar pe locul 10.

"Nu am simtit sa fi facut ceva. Am intrat in viraj. Cred ca eram in fata pe exterior si nu am putut vira spre interior in el, altfel ne-am fi lovit, asa ca am mers pe exterior, am pierdut spatele masinii si am trecut peste borduri"

, a explicat englezul.

"Am continuat pentru ca nu cred ca l-am depasit pe borduri, ci inainte de asta. Am continuat sa fortez. Nimic nu ma poate distrage. Poti sa continui sa-mi dai penalizari sau orice altceva pentru ca voi continua sa ma lupt si sa ma intorc cu un rezultat".

  • kkk, luni, 23.06.2008 17:17
    Hamhamilton

    Saraca victima a tuturor meschinilor si rasistilor ce mai fratilor asta ii virgin peste tot si pe oriunde ce mai Inalt Prea Sfintia Sa HamHamilton

  • sharky_raduku, luni, 23.06.2008 18:03
    da...

    pe mine m-a uimit cand am vazut ca l-au penalizat...prea usor...am impresia ca mclaren au cazut la mijloc intre scandalul dintre dennis si mosley...@kkk auzi frate...scuteste-ma de comentariile tale :)

  • DRAKo, luni, 23.06.2008 18:11
    kkk

    Comentariul tau denota un intelect pana-n 2 ani (cu indulgenta!!!) Ati luat vacanta la gradinitza? Daca da, iesi mai bine la joaca si nu mai folosi calculatorul lui taticu'! Si revenind la subiect: Hamilton a efectuat depasirea inainte de intrarea in curba! El era inaintea lui Vettel inaintea curbei. Regulamentul a fost aplicat cam aiurea!

  • gtrazvan, marţi, 24.06.2008 04:11
    Nici unul din voi habar nu are regulamentul da vorbiti

    Nu conteaza ca l-a depasit pana-n curba atata timp cat nu a reusit sa ia curba, atunci ar face toti o scuza din asta, ar depasi, nu ar mai apuca sa vireze taie drumul si uite cum a facut depasirea. Sanctiunea a fost perfect corecta, doar ca e Hamilton carcotas.

  • DRAKo, joi, 26.06.2008 22:38
    Da noi suntem prosti

    Tu ai dreptate!