Hamilton: "Pot deveni campion mondial"

Publicat miercuri, 07.05.2008 13:31 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton sustine ca are calitatile necesare pentru a deveni campion mondial, in ciuda unui debut de sezon mai slab decat se anticipa.

Hamilton a inceput sezonul in tromba printr-o victorie la Melbourne, insa ulterior prestatiile sale au fost modeste, culminand cu o cursa dezastruoasa in Bahrain. Cu toate acestea, englezul crede ca este capabil sa devina campion mondial.

"Putini oameni au pus la indoiala abilitatile mele de pilot. Nu sunt Superman dar cred ca am abilitatea de a castiga un titlu mondial"

, a declarat Hamilton.

Britanicul a recunoscut ca a comis multe greseli in cursa din Bahrain, insa crede ca si marii piloti trec prin astfel de momente de-a lungul carierei. "Toata lumea comite greseli. Asta este viata. Am avut o singura cursa in care am gresit si dintr-o data toata lumea face acuzatii. Nu cred ca pot fi judecat dupa o cursa proasta", sustine el.

Totusi, Hamilton insista ca acest critici nu l-au deranjat, insa admite ca lucrurile ar fi stat mult mai bine pentru echipa sa daca totul decurgea bine. "Sunt preocupat doar sa-mi fac treaba cat mai bine posibil. In Bahrain nu am reusit si asta m-a deranjat. Odat ce totul merge bine, masina noastra este la fel de rapida ca oricare alta", a incheiat pilotul echipei McLaren.

  • dewill_one, miercuri, 07.05.2008 14:56
    nui corect

    deci Lewis se gandeste deja la titlu si primeste 5 puncte; Raikkonen inca nu se gandeste la titlu si primeste 3 puncte , am si eu o intrebare e corect cu punctele astea?

  • Mad, joi, 08.05.2008 18:17
    mda...

    orice om are dreptul sa viseze:P

  • bogdanbg, sâmbătă, 10.05.2008 07:35
    >

    Ai putea deveni campion mondial .,,,, dar n-o sa fii niciodata ..., gura sparta ...