Hamilton vrea sa-si incheie cariera la McLaren

Publicat joi, 06.11.2008 11:12 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton a declarat in fata echipei sale ca vrea sa ramana la McLaren Mercedes pana la finalul carierei in Formula 1.

Noul campion mondial a vizitat miercuri fabrica McLaren si a vorbit in fata a peste 1000 de angati ai echipei despre visul sau de a ajunge in Formula 1 si de a deveni campion mondial.

"Iubesc aceasta echipa, nu plec nicaieri. Aceasta este cea mai buna echipa din lume. Sunt mandru de tot ce a obtinut McLaren"

, a declarat englezul.

"De cand eram mic, de cand am stiut ca vreau sa devin pilot, am stiut ca trebuie sa pilotez pentru McLaren. Obisnuiam sa merg la fostul sediu central sa vad masinile castigatore ale lui Ayrton Senna si Mika Hakkinen. Obisnuiam sa ating volanele si visam ca intr-o zi sa am una cu numele meu si numarul 1 in fata. Iar acum visul a devenit realitate".

Ramaneti alaturi de Automarket.ro pentru a vizualiza in cateva minute o galerie foto completa de la vizita lui Lewis Hamilton la fabrica echipei McLaren.

  • gokimi, joi, 06.11.2008 21:24
    campion mondial

    nu contest ca Lewis este unul dintre cei mai buni piloti din F 1 , sau poate cel mai bun, dar sa fiu sincer nu mi-a placut felul in care a devenit campion. Sunt fan ferrari , ma bucur ca au castigat la constructori, si nu sunt suparat pentru massa. Sper ca la anul sa fie mai palpitant si mai curat. Sa castige cel mai bun.