Massa il va felicita pe Hamilton pentru titlu

Publicat joi, 06.11.2008 10:56 de Daniel Popescu

Felipe Massa spune ca vrea sa il felicite pin persoana pe Lewis Hamilton dupa ce pilotul echipei McLaren a devenit campion mondial.

Massa a fost la un pas de titlul mondial in cursa de acasa de la Interlagos, insa Hamilton a reusit in ultimul viraj sa treaca de Timo Glock si sa obtina primul sau trofeu in Formula 1.

Massa spune ca vrea sa se intalneasca personal cu Hamilton pentru a-l felicita pentru aceasta performanta.

"Vreau sa ma intalnesc cu Hamilton si cu tatal sau si sa le spun ca merita titlul"

, a declarat Massa pentru publicatia italiana Gazzetta dello Sport. "Am revazut cursa la TV: pentru Hamilton, acel ultim tur a fost dramatic, bloca rotile tot timpul pentru ca incerca sa recupereze. Glock nu l-a lasat intentionat sa il depaseasca".

Presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, a marturisit ca nu a vazut live depasirea lui Hamilton asupra lui Glock si considera ca Massa va fi mai puternic in 2009 dupa intamplarile din acest sezon. "Nu am vazut manevra de depasire, dar nu ma gandeam la Glock, credeam ca e o masina intarziata cu un tur", a precizat italianul. "Totusi, nu stiu daca as fi avut suficient timp sa sar din fotoliu, intrucat adevarul a iesit la iveala imediat. Ma doare pentru Massa, pentru ce a facut, pentru cursa sa perfecta. Dar a fost puternic, bun si corect. Astfel de experiente iti fac viata mai buna. Un pilot grozav creste la Ferrari".

  • crismar56, joi, 06.11.2008 11:09
    Da!

    Da. Frumoase declaratii. Poate asa ar trebui sa facem si noi pe aici si sa nu ne mai dam cu parea cand nu prea stim cu adevarat ce s-a intamplat acolo. Unii dintre noi isi dau cu parerea si poate nici macar nu au permis de conducere. Cred ca este foarte greu cand conduci la peste 300 km la ora, mai sunt si emotiile cursei sau in cazul de fata cand lupti chiar pentru titlu de campion. Bravo Massa! Bravo Hamilton!

  • crismar56, joi, 06.11.2008 11:10
    Parea!!

    parea=parerea

  • michelle_b, joi, 06.11.2008 12:38
    Off-topic: pareri ...

    au avut, au si o sa aibe oamenii tot timpul despre cate toate si, pentru ca este libertate de opinie, fiecare are dreptul sa si-o exprime. atit timp cat nu jigneste, exagereaza, sau este atat de ranchiunos incat denatureaza realitatea. cat despre detinerea permisului de conducere este o total falsa impresie ca acesta poate face pe cineva expert in conducerea unui monopost ! sau, macar in utilizarea volanului unei masini de F1! nici macar in pornirea de pe loc a unui monopost ...

  • michelle_b, joi, 06.11.2008 13:00
    Felipe ...

    a dovedit ca este in primul rind un om deosebit ! tin neaparat sa spun ca, dupa aceasta cursa, dupa modul cum s-a comportat in momente in care ar fi fost uman si de inteles sa poti fi ranchiunos, rauvoitor sau "acru" , Felipe a crescut imens in ochii mei ca persoana si toti ar trebui sa luam de la el exemplu de demnitate, bunatate si curatenie sufleteasca ! "Not only do you have to feel sorry for him [Felipe], but you have to give him credit for the way he has conducted himself on and off track. After such a roller-coaster of emotions, he still managed to maintain the affable dignity which does him so much credit. "I know how to win and I know how to lose," he said. "It is another day of my life. I will learn a lot from this day but I am very emotional." In plus, in loc sa ii poarte ranchiuna lui Glock (cum ar fi facut cele mai multe persoane ... ) prima lui grija a fost sa il "apere" pe el si echipa de posibila ura a fanilor brazilieni "Massa, who was afraid that some of his supporters might turn their frustration and anger on members of the Toyota team, sent his younger brother to the Toyota garage to advise the team members to change their uniforms before leaving the circuit. Members of the Toyota team took the warning very serious and returned to their hotel or the airport wearing spare uniforms of Renault and Ferrari and other clothing they could find". Felipe ai tot respectul meu, cu toate ca raman fan Kimi, si imi ridic palaria in fata ta!

  • NeoGalaxy, joi, 06.11.2008 14:04
    @Felipe

    Nu neg dar fanii brazilieni chiar ma asteptam sa faca asa ceva, chiar daca poate parea scuzabil la prima vedere, nu este scuzabil. Oricum ca fan Ferrari de multe ori ma crucesc de ce citesc pe aici si sincer.. numai citind ce posteaza "fani adevarati" ca Join si Hakkinen si ma intreb... oare ai carei echipe sunt ei fani? Personal am fost trist pentru ca am pierdut, dar s-a intamplat, mergem mai departe. Ferrari au gresit anul acesta, Felipe si Kimi la fel. Oricum felicitari si lui Lewis pentru titlul de anul acesta dar si celor de la Ferrari pentru titlul de la constructori tot de anul acesta :) O zi excelenta in continuare!