Heidfeld, incantat de locul 2 in Canada

Publicat luni, 09.06.2008 10:03 de Daniel Popescu

Nick Heidfeld s-a declarat incantat dupa ce a terminat cursa de la Montreal pe locul 2, in spatele coechipierul sau de la BMW-Sauber, Robert Kubica.

Pilotul german a profitat la maxim de abandonurile suferite de Raikkonen si Hamilton si pe parcursul cursei parea sa aiba sanse reale la victorie, insa Kubica a fost de neoprit. Germanul a obtinut astfel al doilea podium din acest sezon, dupa locul 2 realizat in cursa de debut de la Melbourne.

"Evident, sunt foarte fericit de locul 2"

, a precizat el. "A fost o cursa buna pentru mine si un rezultat bun avand in vedere situatia in care ma aflu in acest moment. Am vazut pe parcursul weekendului ca lucrurile merg ceva mai bine pentru mine".

"Sunt la echipa inca de la inceput, cu BMW, Williams si Sauber. Este minunat sa avem o victorie cu Robert si primele doua locuri. Arata ca mergem in directia cea buna. Asta demonstreaza ca in ultimii trei ani ne-am indeplinit obiectivele destul de ridicate pe care ni le-am fixat. Pentru anul viitor obiectivul este sa luptam pentru titlu".

  • cris_t_yan, luni, 09.06.2008 10:21
    TVR ...

    Frartilor, voi nu sunte-ti deranjati de truncherile de transmisie ce ni le infige TVR-ul? Hai sa facem ceva! Putem cel putin sa incepem sa scriem mail-uri de nemultumire catre ei.... sa aloce mai mult spatiu. Cursa asta a fost pe TVR2 si tot nu am avut podium si conferinta de presa, ca sa nu mai zic de emisiunea Padoc anuntata si paraanuntata la 19:15 dar lipsa totala?! Sa nu mai amintesc de concentrarea comentatorilor... TVR nu merita ceea ce au...... pe noi.... ALIATIVA.... LUATI INITIATIVA >>>>>>> [email protected] , [email protected]

  • undispudet, luni, 09.06.2008 10:39
    Da!

    Da frate >>cris_t_yan si eu sunt la fel sunt cam idioti nu este prima data cand face asa ceva,de zgarciti ce sunt sa nu mai plateasca premiera de festivitate.Asta este traim in romanian..............