Coulthard savureaza un podium neasteptat

Publicat luni, 09.06.2008 10:36 de Daniel Popescu

David Coulthard a marturisit ca nu se astepta sa termine pe podium in Marele Premiu al Canadei, insa a primit rezultatul cu mare bucurie.

Desi a plecat doar de pe pozitia a 13-a in cursa, pilotul echipei Red Bull a profitat de strategia cu o singura oprire la boxe si de numeroasele incidente de pe pista, castigand primele puncte ale sezonului.

"Sunt incantat, pentru ca nu ma asteptam deloc sa obtin un podium in acest weekend", a declarat Coulthard.

"Am avut un start oribil in acest an. Le acord credit celor de la Red Bull pentru eforturile pe care le-au depus. Este al 62-lea meu podium si sunt incantat sa fiu aici asa cum s-a intamplat in 1994. Canada a fost locul in care am castigat primele mele puncte si sunt intr-o forma buna in cel de-al 15-lea sezon, mai ales dupa un start de sezon atat de urat".

Coulthard nu a avut insa parte de o cursa usoara, monopostul Red Bull avand probleme la frane. Spre finalul cursei, scotianul a fost la un pas sa piarda controlul masinii, insa in cele din urma a reusit sa ramana pe pista. "Nici nu va puteti inchipui cat de greu a fost. A trebuit doar sa aduc masina acasa. Amuzant a fost ca masina s-a oprit chiar in pitlane si sunt bucuros ca asta s-a intamplat dupa ce am trecut linia de sosire", a precizat el.

  • cris_t_yan, luni, 09.06.2008 11:25
    A revenit

    Dupa luptele cu Shumi , David nu a mai reusit mare lucru cu noua lui echipa. Ieri a amintit ce stie. Cu o masina slaba si cu probleme de franare la ea a reusit podium. Cine n'are batrani sa-i cumpere.......