Heidfeld, incantat de pole-ul lui Kubica

Publicat duminică, 06.04.2008 11:56 de Daniel Popescu

Nick Heidfeld l-a felicitat pe coechipierul sau, Robert Kubica, pentru realizarea primului pole position din istoria echipei.

Pilotul german crede ca performanta polonezului demonstreaza ca BMW-Sauber sunt in masura sa puna probleme in acest sezon.

"In primul rand vreau sa-l felicit pe Robert", a declarat germanul. "Primul pole position pentru echipa noastra este ceva minunat si este fantastic ca avem o masina care ne permite sa obtinem astfel de rezultate. Din acest punct de vedere, evident, nu pot fi multumit cu locul 6 in calificari"

.

Germanul sustine totusi ca, desi pleaca de pe o pozitie inferioara, are o masina capabila cu ajutorul careia va obtine un rezultat satisfacator in cursa de duminica. "Dupa toate dificultatile din antrenamente, ar fi putut fi mult mai rau in calificari. De vineri am umblat la stabilitatea masinii, iar acum este mult mai bine. Oricum, pe distante lungi totul a fost ok de la bun-inceput si nu am niciun motiv sa stau cu capul plecat inainte de cursa", a adaugat pilotul echipei BMW-Sauber.