Bourdais spera sa termine in puncte

Publicat duminică, 06.04.2008 12:07 de Daniel Popescu

Sebastien Bourdais spera sa castige primele puncte din cariera in cursa de duminica, dupa ce a reusit sa se califice in Q2 pentru prima oara in acest sezon.

Singurul francez din Marele Circ a terminat calificarile pe locul 15 si este optimist in privinta cursei de duminica.

"Prima oara in Q2. Data trecuta am fost aproape, insa acum am reusit", a declarat Bourdais. "Speram sa pot lupta pentru locul 12, dar diferenta este evident prea mare. Cred ca am facut tot ce puteam, iar echipa a lucrat foarte bine. In privinta cursei, masina arata foarte bine pe distante lungi. Daca reusim sa terminam cursa si ceilalti au probleme, poate putem rtermina in puncte"

.

Coechipierul sau, Sebastian Vettel, a avut probleme la setarile masinii si in final a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul 19. "Sunt dezamagit ca nu am reusit sa trec de Q1", a spus el. "A fost un wweekend dificil si nu am reusit sa gasesc setarile corespunzatoare. De aceea, calificarile au fost dificile pentru ca trebuie sa mearga totul bine la masina pentru a obtine un tur rapid.

Nu am fost suficient de puternici, iar partial este vina mea pentru ca eu am pilotat masina. In privinta set-up-ului, a fost mai degraba o problema de manevrare a masinii decat de pilotaj".