Raikkonen: "Voi fi puternic in cursa"

Publicat duminică, 06.04.2008 12:19 de Daniel Popescu

Campionul mondial Kimi Raikkonen sustine ca va fi foarte puternic in cursa de duminica, in ciuda prestatiei mai slabe din calificari.

Finlandezul a fost depasit de coechipierul sau, Felipe Massa, pe tot parcursul weekendului, iar in calificarile de sambata a obtinut doar locul 4, in saptele lui Lewis Hamilton. Totusi, pilotul Scuderiei Ferrari crede ca strategiile diferite vor juca un rol esential duminica si este increzator ca este in forma maxim a pentru cursa.

"Nu sunt foarte multumit de cum a decurs ziua, dar locul 4 este totusi un loc bun de a incepe cursa, avand in vedere potentialul pe care il avem", a declarat Raikkonen. "Stabilitatea masinii nu a fost perfecta si m-am chinuit putin pentru a fi atat de rapid pe care mi-ar fi dorit.

Acum trebuie sa analizam datele si sa incercam sa aflam ce nu a mers bine. Cred ca in cursa de maine, cand in joc vor fi punctele, vom fi foarte puternici. Cred ca am putea avea alegeri diferite in privinta strategiei, dar sa asteptam cursa pentru a vedea daca va fi intr-adevar asa".

  • Tatal_lor, duminică, 06.04.2008 14:15
    @pariuri

    bine inteles ca pariurile sunt din nou LA PAMANT !!! am pariate doar 25 de puncte (25 le-am pariat pe calificari si 25 pe cursa, asta inca de vineri) si imi zice ca am pariat max de puncte posibil ... SUPERB !!!

  • daniel.popescu, duminică, 06.04.2008 14:23
    @Tatal_lor

    Nu vad care este problema. Pe parcursul unei etape poti paria maxim 50 de puncte. Asa cum spui, ai pariat 25 de puncte pe calificari si 25 de puncte dpe cursa, in total 50 de puncte. Evident, nu mai poti face pariuri. iti arata ca ai pariat doar 25 de puncte pentru ca pariul pe calificari a fost validat deja.

  • Tatal_lor, duminică, 06.04.2008 14:26
    ?

    pai parca punctele pariate in calificari se scadeau, acestea fiind disponibile pentru alte pariuri pentru cursa

  • Tatal_lor, duminică, 06.04.2008 14:28
    eu asta am inteles de aici ...

    5.12 Punctele castigate in urma unui pariu reusit in calificari vor intra automat in contul userului, fiind disponibile pentru viitoare pariuri in cursa.

  • daniel.popescu, duminică, 06.04.2008 15:32
    @tatal_lor

    Punctele respetive sunt disponibile pentru alte pariuri, insa numai in cazul in care userul nu a atins deja limita de 50 de puncte pariate intr-o etapa.