Heidfeld: "Voi fi in fata in calificarile de la Montreal"

Publicat vineri, 30.05.2008 16:36 de Mircea Meșter

Nick Heidfeld se bazeaza pe experienta sa de anul trecut din Canada pentru a-si face curaj inaintea unei noi curse.

Nick Heidfeld spera sa incheie in Canada seria nefericita in sesiunile de calificari. Pana acum, Robert Kubica a reusit sa se pozitioneze in fiecare cursa in fata germanului in cele sase sesiuni de calificari ale sezonului.

"Cursa de anul trecut din Canada a fost una foarte speciala pentru mine. Am avut parte de un Grand Prix excelent: am pornit al treilea pe grila si am terminat cursa pe pozitia a doua la final bazandu-ma pe puterile mele. Initial, acel rezultat a fost umbrit de accidentul violent al lui Robert, astfel ca doar dupa ce colegul meu si-a revenit am putut sa ne bucuram de succes"

, descrie Heidfeld evenimentele din spatele cortinei la Montreal 2007.

In ceea ce priveste cursa din acest an, germanul este optimist: "Astept din nou calificarile pentru a realiza timpi foarte buni. Muncesc din greu cu inginerii mei pentru a aduce pneurile in zona de temperatura in care acestea au aderenta maxima", spune germanul de la BMW Sauber.

  • reddog, vineri, 30.05.2008 16:41
    BMW ? Puncte ?

    Heidfeld alearga in adidasi la 100m garduri ?

  • jul74, vineri, 30.05.2008 16:42
    :(

    stirea este trunchiata, nimic despre Kubica si Theissen, BMW, unde e restul stirii? ei nu merita puncte?

  • jul74, vineri, 30.05.2008 16:43
    :)))

    mai degraba alearga descult si cu spatele!!! trebuia sa faca si el ceva puncte

  • stefank13, vineri, 30.05.2008 16:44
    @Administratori

    S-au modificat cele 10 pagini de reguli prestabilite si echipele nu se mai puncteaza cand sunt stiri legate de ele?

  • Mircea Mester, vineri, 30.05.2008 16:53
    despre punctaje

    1. O stire poate fi realizata utilizand o singura declaratie dintr-un doasr de presa. Nu e necesar sa aduni toate acele informatii intr-o singura stire. Stirea e cea care apare pe site-ul www.automarket.ro, despre restul puteti sa vorbiti utilizand termenii "surse" sau "cumunicatul BMW". 2. Declaratiile lui Nick Heidfeld nu au legatura cu echipa sa. Vorbeste despre faptul ca isi doreste mai multe de la el, ca vrea mai mult in calificari si ca vrea sa obtina acel "mai mult". Atat. 3. Ca popor, avem un stil extrem de putin calculat de a judeca lucrurile. In loc sa analizam situatia din punctul de vedere al celui care o produce inecrcam sa vedem cate alte situatii ar putea rezulta de aici si incercam sa ne impunem punctul de vedere pentru ca celalalt sa vada ca suntem destul de inteligenti pentru asta. Organizatorii F1 Champ stiu ca exista foarte multe versiuni de abordare a unei informatii si ca unghiurile de abordare pot diferi. Incercati insa sa analizati motivul pentru care un pilot a primit un anumit numar de puncte si sa va ganditi ca - logic - nu putem acorda puncte luand in calcul toate nuantele. In rest, o zi buna va uram. Si spor la schimbari. Nu uitati ca vorbim de o sectiune de stiri. Sunteti bineveniti sa comentati optimismul lui heidfeld in comparatie cu precautiile lui Kubica. Despre concurs, numai de bine. Trebuie sa muncim cu totii pentru premii/bani. Asta e viata.

  • stefank13, vineri, 30.05.2008 17:13
    Raspuns

    Tot ca popor, avem stilul de nu a asculta si parerile altora precum si talentul de a-i aburi pe altii pentru ca noi suntem mai smecheri. Dupa greseala de azi nu am vazut un mesaj al unui administrator care sa-si ceara scuze pentru aceasta, avand in vedere ca unii useri au putut profita de ea si clar sa fie avantajati. Tocmai pentru a clarifica aceste probleme am cerut publicarea listei dupa care se puncteaza stirile, raspunsul fiind ca lista cu reguli prestabilite are 10 pagini. Intr-adevar, toti muncim pentru bani/premii..dar haideti sa o facem corect. Va doresc un week-end placut!

  • Mircea Mester, vineri, 30.05.2008 17:17
    @stefank13

    Mesajele adminilor au caracter oficial pe acest site. Din cate stiu, in textul stirii in care erau rectificate acele puncte exista un pasaj care incepea cu "ne cerem scuze". orice alta plangere poate fi facuta la fel de oficial utilizand adresa de e-mail la fel de oficiala [email protected]. Hai ca se poate. Inundam stirile cu informatii care nu ii intereseaza pe cei care vor sa citeasca informatii despre Formula 1.

  • angusyoung, vineri, 30.05.2008 17:23
    stiri

    asteptam si declaratia lui kubica.sper ca o dati azi.si puncte ptr bmw.

  • reddog, vineri, 30.05.2008 17:30
    Kubica ,Theissen,BMW....eu astept

    Asta pentru ca e un concurs corect,concurs in care toate stirile sunt publicate/punctate fara sa se tina cont de afinitati.Sustin ce spune Stefank13 in legatura cu abureala....niciodata,dar absolut niciodata,nu o sa existe un user inscris in acest concurs care sa aibe dreptate in fata unui admin,dar,noi suntem baieti mari si putem trece peste asta,nu suntem suparaciosi.

  • npacurar, vineri, 30.05.2008 17:30
    Heidfeld Bunaciu

    Heidfeld e mai pe spate decat era pe vremuri Carmen Bunaciu! ;)) Stirea ar fi trebuit sa fie ma degraba: Heidfeld: "Voi fi din nou in spate in calificarile de la Montreal" :))))))))))))))))))

  • alex_cozma, vineri, 30.05.2008 21:18
    Shi maine vine Rosberg shi iar zice...

    bah macar pe asta sa il bat shi eu:))))))...saracu'!!!

  • sharky_raduku, vineri, 30.05.2008 21:50
    bine...

    ca vei fi in calificari in fata nu si in cursa :D ...a facut bine mclaren ca nu te-a luat...

  • viduk, sâmbătă, 31.05.2008 13:49
    ?????

    sambata si duminica se dau stiri????