Heidfeld: "Vom lupta pentru titlu in 2009"

Publicat miercuri, 02.04.2008 11:38 de Daniel Popescu

Nick Heidfeld sustine ca BMW-Sauber vor fi capabili sa lupte pentru titlul mondial in sezonul urmator.

BMW-Sauber au obtinut doua locuri 2 in primele curse ale acestui sezon, performantele nemtilor ducand la ipoteza ca acestia ar putea intra in lupta pentru titlu chiar in acest an.

Totusi, Nick Heidfeld sustine ca obiectivul echipei este neschimbat, si anume sa obtina o victorie in acest an, urmand sa concureze pentru titlu doar in 2009.

"Pana acum am facut cate un singur pas si lucrurile au mers foarte bine", a declarat Heidfeld referindu-se la evolutia echipei din 2006 pana in prezent. "Obiectivul nostru pentru acest sezon ramane neschimbat. Vrem sa luptam pentru titlul mondial in 2009".

Pilotul german a negat faptul ca o victorie in acest sezon i-ar propulsa automat in lupta pentru titlu chiar din acest an, sustinand ca pentru acest lucru o echipa trebuie sa obtina victorii in mod constant. "Oricine ar fi in lupta pentru titlu trebuie sa fie in masura sa castige curse in mod regulat. Noi nu am ajuns inca acolo", a explicat Heidfeld.

  • SpeedGeorge, miercuri, 02.04.2008 11:46
    forum

    @daniel, te rog frumos arunca o privire pe forum,la sectiunea stiri .am pus acolo o stire importanta si NOUA .multumesc :) .

  • daniel.popescu, miercuri, 02.04.2008 11:56
    @SpeedGeorge

    Citim frecvent mesajele postate pe forum de catre useri, insa iti reamintesc ca stirile publicate in sectiunea de F1 au drept surse site-urile internationale de profil si nu forumul. Referitor la stirea publicata de tine, declaratia lui Symonds a fost extrasa dintr-un interviu mai amplu. Elementele esentiale ale acestui interviu au fost publicate de altfel si pe site, chiar ieri.

  • Dan_Viper, miercuri, 02.04.2008 12:07
    .

    am impresia k merge cam prost pagina de automarket azi...si la voi merge la fel sau e de la mine?

  • npacurar, miercuri, 02.04.2008 12:13
    SIte Automarket SUPER-lent... :((

    Fratilor, faceti ceva si selectati-va situri de advertising care sa fie ONLINE! Din cauza unui imbecil care isi scoate PC-ul din priza ... NU pot face schimbari in echipa! Stau si ma uit ce frumos arata pagina goala de la Automarket care asteapta informatii de advertising de la brat-online.ro! Rusininca! Sau e doar vina summitului NATO?!...