Honda: "Barrichello ramane doar daca este rapid"

Publicat luni, 12.05.2008 17:14 de Daniel Popescu

Nick Fry a dezvaluit ca actualul contract al lui Rubens Barrichello va fi prelungit numai daca brazilianul va fi suficient de rapid pe pista.

Contractul lui Barrichello cu Honda Racing expira la sfarsitul actualului sezon, iar pilotul a declarat la Istanbul ca tinteste prelungirea acestuia pana in 2010. Totusi, CEO-ul japonezilor, Nick Fry, a declarat ca Barrichello va ramane la Honda numai daca va dovedi in acest sezon ca este suficient de rapid.

"Daca este rapid, va fi aici anul viitor. Daca nu, nu. este foarte simplu", a declarat Fry pentru agentia de presa Reuters. Oficialul echipei a precizat insa ca, in prezent, Barrichello este suficient de rapid pentru a concura la Honda, insa a admis ca negocierile pentru un nou contract nu au inceput inca.

"In acest moment nu este o prioritate, pentru ca lucram impreuna de doi ani si jumatate si si-a prelungit deja o data contractul, asa ca poate fi reinnoit foarte usor. Nu vom avea nevoie de negocieri prelungite", a adaugat Fry.

  • stefank13, luni, 12.05.2008 17:29
    Punctare

    Acum cateva zile Honda nu a fost depunctata la declaratiile negative ale Aguri si Magma Group pentru ca era Nick Fry este CEO F1 Honda, nu managerul echipei. Acum Honda este punctata..s-a schimbat CEO la Honda? PENIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • daniel.popescu, luni, 12.05.2008 18:18
    @stefank13

    Honda a fost punctata pentru ca Fry vorbeste despre viitorul unuia dintre piloti in cadrul echipei HONDA.

  • stefank13, luni, 12.05.2008 22:51
    @daniel.popescu

    "Nick Fry nu mai este sef de echipa la Honda de anul trecut. Acum este CEO. Seful echipei Honda este Ross Brawn. " Acesta este motivul pentru care Honda nu a fost depunctata la stirea respectiva. Fry a vorbit despre blocarea SuperAguri. Nu pot decat sa trag concluzia ca "regulile prestabilite de 10 pagini" sunt de fapt una singura: punctam cum avem chef.