Honda nu sprijina financiar Super Aguri

Publicat joi, 17.04.2008 18:45 de Daniel Popescu

Honda Racing au anuntat ca nu intentioneaza sa sprijine financiar Super Aguri pentru Marele Premiu al Spaniei din weekendul viitor.

Vesti proaste pentru Super Aguri. Furnizorul de motoare al echipei, Honda, a anuntat ca va continua colaborarea cu Super Aguri in aceleasi conditii ca si pana in prezent. Acest lucru inseamna ca Honda nu se vor implica din punct de vedere financiar pentru a salva Super Aguri din perioada nefasta prin care trece.

"Intentionam sa continuam actuala structura a sprijinului pentru Super Aguri", a declarat un purtator de cuvant al Honda pentru AFP. Acesta a adaugat ca Super Aguri nu au solicitat "echipei-mama" sprijin financiar, insa acest lucru vine in contradictie cu zvonurile din presa internationala. Dupa ce s-a anuntat ca intelegerea cu Magma Group a picat , s-a vehiculat ca proprietarul echipei, Aguri Suzuki, a plecat la Tokyo pentru a negocia cu reprezentatii Honda un plan de salvare al echipei.

Viitorul echipei Super Aguri este in mare dubiu, dupa ce miercuri Magma Group au anuntat ca renunta la achizitionarea echipei. Un insider al team-ul japonez a afirmat ca echipa are la dispozitie doar 3 zile pentru a gasi o solutie financiara . In cazul in care Super Aguri nu vor avea resursele necesare, este foarte posibil ca grila de start a Marelui Premiu al Spaniei sa cuprinda doar 20 de masini.

  • georgedaniel, joi, 17.04.2008 19:01
    nasol

    pentru super aquri,dar vrem si noi stiri despre noul monopost toro roso ...era o stire cu bourdais...in care acesta avea o prima impresie despre monopost !!de ce nu o bagati si pe aceea ?