Horner: "Podiumul l-a intarit pe Coulthard"

Publicat marţi, 10.06.2008 16:04 de Daniel Popescu

Seful echipei Red Bull crede ca podiumul realizat de David Coulthard la Montreal reprezinta un nou vot de incredere pentru pilotul scotian.

Coulthard a castigat in Canada primele sale puncte din acest sezon, dupa ce in cursele anterioare fusese depasit clar de coechiopierul sau, Mark Webber. Horner crede ca rezultatul este foarte important atat pentru echipa, cat si pentru veteranul scotian.

"A fost un rezultat minunat pentru echipa si pentru Coulthard dupa un inceput dificil de an"

, a declarat seful echipei Red Bull, Christian Horner. "A avut o cursa perfecta, s-a folosit de experienta sa si sunt incantat pentru el si pentru echipa. Acest podium este exact ce avea nevoie".

Horner sustine insa ca punctul forte al echipei in acest an este reprezentat de faptul ca ambii piloti ai echipei sunt intr-o forma foarte mult. "Pachetul din spatele celor trei echipe de top este foarte strans si pentru a atinge locul 4 avem nevoie ca ambii piloti sa ofere rezultate", a adaugat Horner. "Webber urma sa aiba o cursa proasta la un moment si s-a intamplat in Canada, iar in cazul sau strategia nu a functionat".