Hulkenberg neagă semnarea unui contract pentru sezonul 2014

Publicat luni, 14.10.2013 16:17 de Daniel Popescu

Presa internaţională susţine că Nico Hulkenberg a semnat deja un contract pentru sezonul următor cu Lotus sau Force India, dar germanul a negat informaţiile.

Nico Hulkenberg a ţinut capul de afiş pe piaţa transferurilor în Marele Premiu al Japoniei, presa internaţională afirmând că germanul a semnat deja un contract pentru sezonul 2014.

Mai întâi, Gazzetta dello Sport a afirmat că Hulkenberg va deveni coechipierul lui Romain Grosjean la Lotus, pentru ca ulterior postul de televiziune BBC să susţină că germanul a semnat de fapt cu Force India.  

Cu toate acestea, actualul pilot al echipei Sauber a negat că şi-a pus deja semnătura pe un nou contract pentru sezonul 2014 al Formulei 1. "Sunt sigur că asta se va întâmpla în câteva săptămâni, sunt încrezător că lucrurile se vor rezolva", a declarat el.

În plus, inclusiv cei de la Lotus au negat semnarea unui contract pentru anul viitor, iar şeful Eric Boullier admite că trebuie mai întâi să finalizeze parteneriatul cu grupul de investitori Infinity Racing, care şi-a schimbat recent numele în Quantum Motorsports.

"În ceea ce priveşte contractele, mergem în direcţia potrivită, dar vom vedea după ce lucrurile sunt semnate şi confirmate. Totul ar trebui să se clarifice în curând, iar în momentul respectiv vom începe să bifăm căsuţele. Motorul este pe lista lucrurilor care trebuie confirmate", a explicat el, referindu-se şi la faptul că Lotus nu a confirmat încă numele furnizorului de motoare pentru 2014, deşi înţelegerea cu Renault vă fi cel mai probabil prelungită.