Hulkenberg, optimist înaintea noului sezon

Publicat marţi, 04.03.2014 18:02 de Daniel Popescu

Nico Hulkenberg este mulţumit de parcursul celor de la Force India în testele premergătoare noului sezon şi face o scurtă radiografie a grilei de start.

Force India a fost una dintre echipele care a surprins plăcut pe parcursul ultimelor două sesiuni de teste din Bahrain, după ce startul iniţial de la Jerez a fost mai degrabă modest.

Revenit la echipă după un an la Sauber, Nico Hulkenberg este mulţumit de parcursul echipei din perioada de teste, în special datorită fiabilităţii motorului Mercedes.

"Nu a fost prea rău,. Am îmbunătăţit foarte mult după ce primul test de la Jerez a fost dificil. Nu am putut înţelege prea mult acolo, dar testele din Bahrain au decurs bine pentru mine. Suntem cât se poate de bine pregătiţi. Am pilotat mult, am muncit mult, dar nimeni nu este scutit de probleme tehnice şi alte surprize. Dar în acest moment nu stăm prea rău", a declarat el pentru publicaţia germană Auto Motor und Sport.

Conform aşteptărilor, Hulkenberg consideră că Mercedes şi Williams sunt cel mai bine pregătite pentru noul sezon, însă nu exclude o revenire în forţă a celor de la Red Bull Racing.

"Mercedes şi Williams arată foarte bine, dar şi cei de la McLaren sunt rapizi. Ferrari au făcut un timp foarte bun în ultima zi, iar Ricciardo a demonstrat vineri că există performanţă în interiorul monopostului Red Bull. Bănuiesc că Red Bull va remedia problemele mai devreme sau mai târziu şi că va reveni în frunte. Există opt candidaţi, dar echipele propulsate de Mercedes sunt un pic în faţă", a adăugat el.

Via Auto Motor und Sport