Iata-l pe fanul oficial al lui Fernando Alonso!

Publicat joi, 12.06.2008 16:34 de Daniel Popescu

Fernando Alonso l-a desemnat pe castigatorul campaniei "Adopt a Fan", iar norocosul se numeste Alvaro Adema. Acesta va petrece 5 luni alaturi de dublul campion mondial.

Alonso a lansat in luna aprilie campania "Adopt a Fan" , prin care un suporter al pilotului spaniol urma sa petreaca 5 luni alaturi de el. Adema a fost unul dintre cei 35.000 de concurenti care au postat pe YouTube un material video in care comentau o cursa imaginara castigata de Alonso.

Adema este un student spaniol in varsta de 23 de ani care va calatori astfel gratis in jurul lumii, va fi cazat la cele mai bune hoteluri si va avea la dispozitie 3000 de eurio pe luna. De asemenea, in tot acest timp el va asista la toate cursele din Formula 1, urmand sa tina legatura cu Alonso in primul rand prin intermediul telefonului.

Adema ii tine la curent pe fanii lui Alonso cu cele intamplate prin intermediul site-ului sau oficial , acolo unde vizitatorii pot citi si mesajele primite de la pilotul spaniol.

  • bogdanbg, vineri, 13.06.2008 21:15
    bravo lui ....

    superrrrr ...........sa fi in locu norocosului ....,mai are si 3000 de euro lunar si asta doar ca sa vada cursele de f1si sa tina legatura cu Alonso..........asta da surpriza ,,, sunt curios ce mesaj a postat de l-a impresionat pe Alonso