IMPORTANT: Schimbari de regulament in F1 Champ!

Publicat luni, 19.03.2007 12:55

Astazi si maine, 19 si 20 martie, unele parti ale regulamentului F1 Champ se schimba. Cele mai importante modificari se refera la modul de punctare al pilotilor si la modul de efectuare a schimbarilor.

PUNCTAREA PILOTILOR/ECHIPELOR (intra in vigoare de astazi, 19.03)

Pilotii nu vor mai fi punctati prin cresterea/reducerea procentelor, ci prin adaugarea unui numar de puncte in dreptul fiecaruia. Astfel, in cazul stirilor, pilotii vor fi punctati cu +/- 30 de puncte. In cazul punctelor primite dupa antrenamentele libere 1, 2 si 3, dupa calificari si dupa cursa, acestea s-au modificat astfel incat castigatorul cursei ia 400 de puncte, locul al doilea 320 si locul al treilea 240 de puncte. Pentru intregul taboul al punctajelor fixe va invitam sa consultati

REGULAMENTUL.

Noile masuri au fost luate din cauza faptului ca punctajele pilotilor din frunte riscau sa urce foarte mult in comparatie cu cele ale pilotilor din partea inferioara, astfel ca userii noi nu aveau nicio sansa la clasamentele de etapa.

SCHIMBARILE PILOTILOR/ECHIPELOR (intra in vigoare de maine, 20.03)

In ceea ce priveste schimbarile, acestea se vor efectua de maine INSTANTANEU, la valorile actuale ale pilotilor, fiecare schimbare fiind insa taxata cu 15 puncte. Regula schimbarii unice pe zi (fiecare membru al echipei poate fi schimbat o singura data pe zi) ramane in picioare.

Pe de alta parte, pentru ca am fost intrebati de nenumarate ori pe e-mail cu privire la numarul managerilor inscrisi in joc, va putem spune ca acesta a ajuns, in acest moment, la 1800. Multumim si va asteptam in continuare cu aceeasi pasiune pentru F1.

  • concurent, luni, 19.03.2007 15:27
    F1

    o mica sugestie : afisati si ultima pozitie si atunci nu va mai intreba nimeni...

  • maramu, sâmbătă, 24.03.2007 14:59
    Regulament

    Aici ati scris "fiecare schimbare fiind insa taxata cu 15 puncte" iar in regulament scrie "NU VA EXISTA NICIO TAXA aferenta schimbarilor", cum sta treaba?