Jackie Stewart: "Lewis poate fi campion in acest an"

Publicat marţi, 27.05.2008 10:56 de Mircea Meșter

Sir Jackie Stewart sustine ca, daca McLaren ii ofera o masina buna, Hamilton are toate sansele sa fie incoronat rege al Marelui Circ in 2008.

Jackie Stewart sustine ca Lewis Hamilton nu ar avea nicio problema in a se mentine pe prima pozitie in clasamentul general al pilotilor daca McLaren ar continua sa ii ofera o masina competitiva.

"Nu vad niciun motiv pentru care Lewis nu ar putea sa ramane in frunte. E adevarat, concureaza cu doi dintre cei mai puternici piloti, Massa si Raikkonen, iar Ferrari sunt foarte puternici. In aceste conditii, McLaren sunt obligati sa ii ofere o masina capabila sa concureze cu Ferrari pentru ca Lewis are tot talentul care ii este necesar unui campion mondial"

, spune Sir Jackie Stewart despre al cincilea britanic care a reusit sa se impuna pe strazile din Principatul de Monaco.

"A invatat multe anul trecut. Nu capeti cunostinte fara experienta si nu poti sa fii intelept fara a avea cunostinte si experienta. Lewis a inceput sa le stranga pe toate acestea iar asta nu poate sa fie decat foarte bine pentru el", isi incheie Stewart explicatiile.