Norocul, principalul aliat al lui Hamilton la Monaco

Publicat marţi, 27.05.2008 11:22 de Mircea Meșter

Sefii McLaren au dezvaluit faptul ca Lewis Hamilton a facut pana in ultimul tur la Monaco, doar norocul tinandu-l pe britanic pe prima pozitie.

Victoria lui Lews Hamilton in "iadul ud" de la Monaco putea sa ii scape britanicului printre degete din cauza unei a doua pene de cauciuc, survenita in ultimele doua tururi.

"Lewis a avut o pana la pneul dreapta-spate, probabil din cauza resturilor ramase pe circuit dupa accidentului lui Rosberg. Am fost norocosi pentru ca, daca la Monaco s-ar fi rulat normal, Lewis ar fi trebuit sa intre inca o data la boxe"

, sustine Martin Whitmarsh, seful echipei britanice.

Desi cursa de la Monaco dureaza de obicei 78 de tururi, Grand Prix-ul de duminica a adunat doar 76, din cauza faptului ca ploaia si numeroasele intrari ale Safety Car-ului au dat peste cap programul organizatorilor.

Nu a fost singura problema de acest tip a lui Hamilton in cursa de duminica, el fiind nevoit initial sa schimbe pneul dreapta spate dupa un acrosaj la mijlocul cursei.

  • szzsoci, marţi, 27.05.2008 12:03
    -1???

    Sunteti penibili...Nici noroc nu poate sa aiba omul :-)... Tot norocul l-a salvat cand a atins zidul de protectie => daca esti norocos, esti depunctat...hmmmm...

  • mirco, marţi, 27.05.2008 13:32
    super tare !!!

    Si norocul face parte tot din competitie

  • Mircea, marţi, 27.05.2008 13:37
    hamilton

    A fost una dintre cele mai dificil de punctat stiri pe care le-am avut pana acum. oricum am fi punctat am fi ajuns la aceeasi concluzie, pentru ca este extrem de discutabila povestea. Am ales sa notam astfel pentru ca, daca Monaco dura 78 de tururi, nu vorbeam acum de Hamilton lider la General... Multumesc pentru intelegere.

  • srecho, marţi, 27.05.2008 15:10
    Punct.

    dar nu a durat...;)! Bravo Lewis

  • johnson, marţi, 27.05.2008 15:18
    foarte bine!!

    De-ar avea numai noroace din astea pana la final ,poate as vedea la anul Istambulul!!!

  • drbesz, marţi, 27.05.2008 18:27
    penibil

    cum adica daca cursa dura 78 de tururi Hamilton nu ar fi lider la general? da cine ar fi Raikkonen?dupa parerea mea el nici nu termina cursa si sa nu uitam ca inainte de ultima faza a safety carului Hamilton avea peste 30 de secunde avans inaintea lui Kubica.si daca nu puteti puncta atunci nu dati stirea ca va faceti de ras!