Kimi: "Inca suntem in fata celor de la McLaren"

Publicat luni, 16.04.2007 19:07

Kimi Raikkonen ii avertizeaza pe cei de la McLaren ca echipa sa nu va sta cu mainile in san in perioada de o luna de pauza pana la Marele Premiu al Spaniei. Reactia finlandezului vine dupa ce Ron Dennis spusese ca McLaren se va dezvolta continuu pe durata sezonului, afirmand chiar ca la Marele Premiu al Catalunyei masinile McLaren vor fi

"mult mai rapide decat acum".

"La urmatoarele teste vom vedea la lucru noi elemente care se vor adauga pachetului aerodinamic detinut de echipa noastra. Am toate motivele sa cred ca acest lucru va schimba mult lucrurile", afirma Raikkonen, care spune ca Ferrari se afla inca in fata celor de la McLaren: "Am impresia ca s-au apropiat de noi fata de cum eram in prima cursa, insa suntem tot in fata lor. Oricum, ca sa ne mentinem trebuie sa muncim din greu si sa tragem de noi".

  • Giannig, luni, 16.04.2007 20:15
    titlul = development

    Stie Ron Dennis ce stie. Mclaren traditional e echipa cu cel mai alert ritm de dezvoltare. Acum campionatul va fi decis de aceasta cursa a dezvoltarii intre Ferrari si Mclaren. Ferrari e macar a doua la capitolul development. Dar si BMW a prins viteza celor 2 echipe din fata. Mclaren avea la Melbourne un deficit de 1,4sec/tur, la Malaezia 0,7s/tur si in Bahrain 0,2s/tur. Cursa din Bahrain putea foarte usor sa fie in favoarea Mclaren, macar pentru Lewis. Cum a zis si Kimi, Ferrari nu va sta pe loc. Dar ultima data cand au fortat masina asta , Schuey a abandonat si in cursa urmatoare au pierdut si titlul.... Ma intreb cum va trage de el Kimi... la casa lui din Elvetia sau in Finlanda?

  • mariuszota, luni, 16.04.2007 22:29
    sa-mi explice si mie cineva

    sa-mi explice si mie cineva de ce nu se mai adauga in banca nici un punct!!!!!!!!!!!!!!!!! de ce punctele pe care le primim nu ni se adauga si la banii din banca????????????????????????????????????????????????????????????????

  • hakkinen, marţi, 17.04.2007 11:15
    Kimi sau Masa No 1?

    Ce parere aveti?Cine va fi ales favorit la Ferrari?La McLaren situatia e clara,cu toate performantele lui Lewis,balanta se va inclina incet spre Alonso,ar fi cam riscant sa pui strategia pe un pilot mai putin experimentat si care e o surpriza(placuta) chiar si pentru ei.