Theissen: "Incepem sa le dam batai de cap celor din fata"

Publicat luni, 16.04.2007 19:05

Mario Theissen, directorul pe motorsport al celor de la BMW-Sauber, crede ca echipa sa a inceput sa le dea batai de cap celor de la Ferrari si McLaren dupa al treia pozitionare consecutiva pe locul 4. De aceasta data insa, Nick Heidfeld a reusit insa mai mult decat o clasare buna: l-a depasit pe actualul campion mondial pe pista.

"Ne simtim foarte bine acum si cred ca baietii din fata incep sa isi faca griji. Suntem fericiti pentru ca pe de o parte a fost al treilea loc 4, si pe de alta parte a fost prima oara cand am reusit sa atingem vitezele echipelor de top. In plus, Nick a fost singurul pilot din fata care a reusit sa depaseasca pe pista, astfel ca pot sa spun ca a fost cea mai buna cursa a noastra de pana acum", afirma Theissen.

Si totusi, oficialul BMW nu cunoaste exact cauza performantelor foarte bune ale masinilor sale la Sakhir: "Nu stiu exact de ce am fost atat de competitivi aici. Poate pentru ca ceilalti s-au chinuit putin mai mult sau poate pentru ca ne-am chinuit noi cu o saptamana inainte", spune seful BMW.

  • joeadrianblack, marţi, 17.04.2007 08:56
    cu o vrabie...

    hei kuki! tu cu o vrabie vrei sa faci primavara? stai ombre ca mai sunt destule curse in anul asta. cand o sa faci figura asta de 4 ori (cel putin, atunci sa-ti vad iar mutra prin ziare)