Klien lauda performanta echipei BMW-Sauber

Publicat miercuri, 11.06.2008 10:40 de Daniel Popescu

Christian Klien este incantat sa faca parte din echipa care a obtinut duminica prima victorie din istorie in Marele Premiu al Canadei.

Pilotul de teste al echipei BMW-Sauber, Christian Klien, s-a declarat incantat de performanta realizata de team-ul sau, sustinand totodata ca succesul se datoreaza monopostului F1.08 foarte bun construit de germani.

"Sunt incantat pentru intreaga echipa BMW-Sauber, pentru Kubica si pentru Heidfeld", a declarat Klien.

"Cand m-am alaturat echipei iarna trecuta si am pilotat monopostul F1.08 am recunoscut potentialul pentru un succes real in acest sezon. Sa obtinem primele doua locuri in acest stil, cu cei doi piloti cu strategii diferite, iar Kubica sa conduca in clasamentul pilotilor, este un moment cu adevarat special".

Impulsionat de victoria obtinuta de BMW-Sauber, pilotul austriac s-a deplasat in Franta, acolo unde la sfarsitul acestei saptamani va avea loc celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans. Klien va participa la cursa la volanul unui bolid Peugeot.

  • crismar59, miercuri, 11.06.2008 10:54
    Stiri mai scurte!!!!!!!!!!

    It is a great credit to the team in Hinwil and to "DR THEISSEN". Cred ca si managerul ar fi trebuit sa primesca ceva puncte in urma declaratiei lui Klien.