Kolles spera in disparitia echipelor "satelit" din F1

Publicat vineri, 09.05.2008 16:00 de Daniel Popescu

Colin Kolles este optimist ca echipele "satelit" nu vor mai avea dreptul sa concureze in Formula 1, dupa ce Super Aguri s-au retras din competitie.

Kolles a actionat in judecat Scuderia Toro Rosso si Super Aguri pentru ca echipele "satelit" sa nu mai aiba dreptul de a concura in Formula 1. Acum, dupa ce Super Aguri s-au retras din Marele Circ, Kolles spera ca va fi mai usor sa ajunga la o intelegere cu Toro Rosso.

"Cred ca indiciile sunt clare ca vom castiga la judecata"

, a declarat Kolles. "Cred ca acum toata lumea intelege care a fost problema si ce s-a intamplat. Niciodata nu stii ce se intampla la un proces, dar suntem increzatori ca vom castiga.

Pe de alta parte, cred ca este mai bine pentru Formula 1 sa nu avem astfel de procese si sa il oprim. Acesta a fost intotdeauna obiectivul nostru. Dar ideea este ca daca esti amenintat, supravietuirea ta este amenintata, atunci nu ai alta sansa decat sa ripostezi. Acesta este motivul pentru care am initiat acest proces, nu prentru ca ne-a placut.

Am luptat pentru supravietuire, ori eram noi sau Super Aguri si Toro Rosso. Dar cred ca in urmatoarele saptamani vom gasi un compromis".