Turcia, antrenamente 2: Raikkonen revine in forta

Publicat vineri, 09.05.2008 15:32 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen a trecut peste problemele tehnice din prima sesiune si a terminat pe primul loc antrenamentele de vineri dupa-amiaza de la Istanbul.

Campionul mondial a fost urmat de Lewis Hamilton, englezul fiind cu numai 0.036 secunde mai lent. Celalalt pilot al Scuderiei Ferrari, Felipe Massa, a terminat pe locul 3, in fata lui David Coulthard de la Red Bull. Scotianul s-a impus pe final in fata lui Heikki Kovalainen, in timp ce Robert Kubica de la BMW-Sauber s-a multumit doar cu locul 6 dupa ce a avut probleme la suspensii.

Jarno Trulli si Kazuki Nakajima au ocupat locurile 7 si 8, in timp ce fostul campion mondial Fernando Alonso a terminat pe 9, in fata lui Nick Heidfeld.

Antrenamentele au fost intrerupte la o jumatate de ora dupa start dupa ce Mark Webber a suferit un grav accident. Din fericire, pilotul echipei Red Bull a scapat fara teafar, insa a terminat ssesiunea doar pe locul 19, in fata lui Adrian Sutil. Un alt pilot care a intampinat probleme a fost Timo Glock, germanul avariindu-si aripa fata in ultimele minute ale sesiunii.

Rezultatele complete ale sesiunii le puteti vizualiza aici