Kovalainen: "Sunt determinat sa obtin prima victorie"

Publicat luni, 16.06.2008 10:56 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen ramane optimist dupa debutul mai slab de sezon la McLaren si sustine ca este foarte determinat sa obtina prima victorie din cariera.

Kovalainen priveste cu optimism Marele Premiu al Frantei din acest weekend si spune ca Magny Cours este unul dintre circuitele sale preferate. "Intotdeauna mi-a placut sa concurez aici. Pentru un pilot reprezinta o provocare pentru ca exista cateva viraje de viteza mare si sicane rapide, iar asta necesita foarte multa precizie. Reprezinta exact genul de viraje pe care le iubesc"

, explica finlandezul.

Acesta sustine ca rezultatele mai putin satisfacatoare din ultimele curse nu l-au demoralizat. "Asa cum am spus tot anul, ma acomodez tot mai bine cu masina, chiar daca rezultatele nu reflecta asta. Si imi place foarte mult Magny Cours, asa ca abia astept antrenamentele pentru a fi intr-o pozitie buna in cursa".

Kovalainen a admis ca isi doreste foarte mult sa obtina prima victorie din cariera si considera ca lupta pentru titlu este departe de a fi adjudecata de unul dintre pilotii favoriti. "Titlul mondial este inca deschis, iar oportunitatea de a castiga puncte bune in Franta ma va ajuta. Sunt foarte determinat sa obtin prima victorie", a incheiat el.

  • florinionescu, luni, 16.06.2008 11:18
    SLABE SPERANTE.

    CAM GREU ANUL ASTA PENTRU KOVE,SA CASTIGE VREO CURSA.