Kubica, dezamagit de problemele tehnice

Publicat vineri, 20.06.2008 17:47 de Daniel Popescu

Robert Kubica este dezamagit de problemele tehnice intampinate de monopostul BMW-Sauber in ultima sesiune de antrenamente libere de vineri.

Pilotul polonez a reusit sa termine sesiunea de dupa-amiaza pe locul 6, insa nu a fost multumit de modul in care s-a comportat masina in ultima parte a zilei.

"A fost o zi de vineri foarte dificila si am pierdut ceva timp in a doua sesiune din cauza unor probleme tehnice. Stabilitatea masinii a fost destul de ciudata si, prin urmare, a fost dificil de pilotat"

, a declarat Kubica.

In schimb, coechipierul sau, Nick Heidfeld, a avut parte de o zi mai buna si a reusit sa completeze intregul probram stabilit de echipa. "Este prea devreme sa spun ce performante vom avea aici, dar nu am avut probleme in antrenamentele de astazi. Am facut tot ce facem de obicei intr-o zi de vineri, inclusiv evaluarea si compararea tipurilor de pneuri", a spus germanul. "Chiar in finalul sesiunii am "alergat" peste borduri si am simtit ca am pierdut ceva de la masina, asa ca am revenit la boxe cu unul sau doua minute inainte de final".