Rosberg: "Calificarile sunt compromise"

Publicat vineri, 20.06.2008 18:15 de Daniel Popescu

Nico Rosberg spune ca sesiunea de calificari de sambata va fi compromisa dupa ce a fost penalizat cu 10 pozitii pe grila de start.

Pilotul echipei Williams a primit aceasta sanctiune pentru accidentul din pitlane de la Marele Premiu al Frantei, cand a intrat in monopostul McLaren pilotat de Nico Rosberg. Rosberg a fost multumit de antrenamentele desfasurate vineri, insa a admis ca va avea o strategie noua in cursa.

"Am inregistrat multe progrese astazi si sunt satisfacut. Putem fi destul de multumiti"

, a precizat germanul. "Evident, strategia mea de cursa este mult mai importanta aici, asa ca s-ar putea sa-mi compromit sansele in calificarile de sambata".

Coechipierul sau, Kazuki Nakajima, a avut parte de o zi destul de dificila, insa spera sa aiba o prestatie rezonabila in calificari. "A fost destul de dificil pentru mine", a spus el. "Ne-am chinuit putin cu aderenta, dar am incercat mai multe setari pentru a rezolva problema si in cele din urma lucrurile au inceput sa mearga in directia cea buna pana la finalul sesiunilor. Cred ca conditiile pistei vor fi mai bune maine si sper ca vom avea o sesiune de calificari buna".

  • kleos, sâmbătă, 21.06.2008 07:39
    cum adik...?

    Cum a putut pilotul echipei Williams sa primeasca sanctiune dupa ce a intrat in monopostul McLaren pilotat de Nico Rosberg? Adik...Nico s-a dat jos rapid, in timpul mersului din monopostul sau Williams si s-a urcat intr-un monopost McLaren pentru a fi accidentat de el insusi???