Kubica: "Mai avem mult pana la prima victorie"

Publicat vineri, 06.06.2008 11:02 de Daniel Popescu

Robert Kubica a admis ca BMW-Sauber trebuie sa mai imbunatateasca masina pentru a putea obtine prima victorie din istorie.

Echipa germana si-a stabilit ca obiectiv obtinerea primei victorii in acest sezon, insa in ultimele curse BMW-Sauber au lasat impresia ca nu sunt inca in cea mai buna forma pentru a realiza acest lucru. De altfel, Robert Kubica sustine ca inginerii trebuie sa imbunatateasca monopostul F1.08 pentru a putea concura de la egal la egal cu Ferrari si McLaren.

"Singurul mod prin care putem sta aproape de ei este sa fim constanti si sa castigam puncte in fiecare cursa, iar eu asta incerc sa fac", a declarat Kubica in cadrul unei conferinte de presa de la Montreal. "Cu exceptia cursei din Australia, cand stim cu totii ce s-a intamplat, cel mai prost rezultat al meu a fost locul 4. Masina trebuie imbunatatita daca vrem sa-i batem pe cei de la McLaren si Ferrari si sa atingem obiectivul de a obtine o victorie in acest sezon".

"Acesta este obiectivul, dar este o cale lunga. Fortam si incercam sa facem tot ce putem si poate intr-o zi vom sta in fata celor de la McLaren si Ferrari".

Polonezul ocupa in prezent locul 4 in clasamentul pilotilor cu 32 de puncte, fiind la numai 6 puncte in spatele liderului Lewis Hamilton.