Sutil priveste partea plina a paharului

Publicat vineri, 06.06.2008 11:26 de Daniel Popescu

Adrian Sutil spune ca ia in considerare doar aspectele pozitive ale cursei de la Monaco, desi a fost fortat sa abandoneze cand se afla pe locul 4.

Pilotul echipei Force India a fost la un pas de realizarea unei performante remarcabile, insa accidentul cu Kimi Raikkonen l-a privat de un meritoriu loc 4 la Monaco intr-o cursa haotica.

"Cred ca a fost o cursa grozava pentru mine, chiar si ca accidentul de la final", a declarat Sutil in cadrul unei conferinte de presa de la Montreal.

"Puteam profita de aceasta oportunitate pentru a obtine o performanta buna. Am avut aceasta sansa si ma bucur pentru asta. Pentru echipa totul a mers bine, am avut o strategie buna si o performanta buna in cursa. Iau partea pozitiva a lucrurilor din aceasta cursa".

In ciuda prestatiei de la Monaco, Sutil nu isi face iluzii ca va repeta performanta la Montreal, dar crede ca echipa poate micsora diferenta fata de rivali. "In acest moment, procesul de dezvoltare nu este suficient de rapid, dar facem tot ce putem pentru a avea parti noi pentru aceasta cursa", a adaugat el. "Va fi dificil pentru noi sa ne imbunatatim performanta. Trebuie sa dam tot ce avem mai bun, sa gandim pozitiv si sa ne mentinem motivarea".

  • NeoGalaxy, sâmbătă, 07.06.2008 10:52
    Baieti...

    In ultimele stiri dupa Marele Premiu din Monaco se vehicula ca Adrian v-a fi descalificat deoarece a depasit nu stiu cate masini sub incidenta steagului galben. Nu inteleg ce este asa de complicat. Deci ori il lovea Kimi ori nu... el nu termina pe 4 dacat daca intervenea Dumnezeu. Ceea ce nu s-a intamplat. Inteleg ca baiatul asta are talent si datorita faptului ca restul au fost prosti si au facut greseli copilaresti a ajung pe locul 4, dar... sincer nu merita o statue pentru asta. Deci... cat rahat mananca lumea in propozita asta? "Pilotul echipei Force India a fost la un pas de realizarea unei performante remarcabile, insa accidentul cu Kimi Raikkonen l-a privat de un meritoriu loc 4 la Monaco intr-o cursa haotica" Care frate loc meritoriu daca comisarii il descalificau pentru ca a depasit sub incidenta steagului galben? De unde atata merit? El chiar nu este constient ca il descalificau? Era beat cand a comentat cursa si a spus aceste lucruri? Pai... Sincer... imi place Force India... cu "Forever Never Great Expectations" Fishichella si Adrian care chiar are talent dar masina este slaba... dar sincer... ce prostii tot spun astia aici? Deci daca il pedepseau si il trimiteau la boxe pentru un "pass through" sau a abandonat tot dracul ala era... pentru ca daca nu il busea Kimi... nu mai vorbea nimeni de el atata. Ma rog... si Kimi a fost un mare prost la faza aia dar ma rog :P