Hamilton: "Ferrari vor fi greu de batut"

Publicat vineri, 06.06.2008 11:58 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton anticipeaza o lupta stransa intre McLaren si Ferrari la Marele Premiu al Canadei din acest weekend.

Hamilton a urcat pe prima treapta a podiumului la Montreal si a devenit liderul clasamentului general, insa Ferrari au demonstrat in Pricipat o forma foarte buna. Tocmai de aceea, pilotul echipei McLaren crede ca lupta pentru suprematie in cursa de la Montreal va fi foarte stransa.

"Va fi interesant de vazut cine va fi cel mai rapid vineri. Va fi dificil sa ii batem pe cei de la Ferrari, dar sunt optimist si cred ca putem face diferenta aici"

.

Desi este pe primul loc in clasament, Hamilton sustine ca asta nu schimba foarte mult datele problemei lin Canada. "Sincer sa fiu, nu cred ca este o diferenta foarte mare. Am avut cateva curse bune. Cred ca mai ales pentru echipa a fost un vot de incredere".

Pilotul McLaren nu a ezitat sa laude prestatiile celor de la Ferrari din acest competitional. "Nu cred ca ei au inregistrat cu adevarat progrese. Cred ca au fost rapizi tot anul si nu cred ca au facut efectiv un pas inainte fata de precedenta cursa. Dar masina lor de anul acesta este mai buna decat cea de anul trecut, asa cum era de asteptat", a incheiat britanicul.

  • NeoGalaxy, sâmbătă, 07.06.2008 10:42
    Mda...

    Baieti :) maine este cursa de la Montreal... poate va refereati la cursa din Monte Carlo ;P. Ati uitat si cuvantul "an".... deoarece "din acest competitional" suna naspa fara el. "Hamilton a urcat pe prima treapta a podiumului la Montreal si a devenit liderul clasamentului general, insa Ferrari au demonstrat in Pricipat o forma foarte buna" aici ma refeream la greseala cu Montreal :P "problemei lin Canada." Alta greseala si aici :P