Kubica, suparat dupa pierderea locului 3 la Piloti

Publicat luni, 03.11.2008 16:40 de Mircea Meșter

Robert Kubica a pierdut, in urma cursei de la Interlagos, locul al treilea in clasamentul general al pilotilor. Polonezul de la BMW-Sauber a fost depasit de Kimi Raikkonen in extremis in clasament, desi cei doi au terminat la egalitate de puncte. Diferenta a fost facuta de numarul de victorii.

"Am pierdut locul al treilea la 'General' si asta nu e deloc un lucru pozitiv. Am facut foarte multe greseli pe parcursul weekendului si rezultatul nu putea sa fie altul"

, spune Kubica.

Polonezul de la BMW-Sauber explica cauzele esecului sau in cursa de duminica: "Din pacate, am inecput cursa cu pneuri de uscat, deoarece am avut informatii eronate legate de starea vremii. In timpul cursei am stat foarte mult timp in spatele lui Adrian Sutil tocmai din aceasta cauza. Spre finalul cursei am reusit sa castig cateva pozitii, dar era deja tarziu", rememoreaza Kubica.

  • scuderia, luni, 03.11.2008 17:03
    @kubica

    bv lui ptr ce a facut sezonul acesta..felicitari

  • michelle_b, luni, 03.11.2008 17:11
    robert...

    a fost mai constant sezonul acesta decit Kimi, insa Kimi a fost mai "consistent" :P si imi pare bine ca este Kimi pe locul trei (fara sa neg vreun merit al lui Robert, care o sa mai aibe "replici tari" de dat in Formula1). la anul ar fi interesant sa se "bata" pentru locul intai ! un final "apoteotic" in care sa fie inclusi si Sebastian si Lewis si Felipe ! Si, de ce nu, Nico sau oricare alt pilot. Si, daca ar rezista "corazonul" nostru, titlul sa se decida TOT LA UN PUNCT diferenta ... de ce nu :P? dar titlul sa fie luat de Kimi :P :P :P ;)

  • michelle_b, luni, 03.11.2008 18:04
    completare ...

    abia acum am observat ca am uitat un pilot esential in lupta pentru titlu: Fernando !!!

  • ctlnmihai, luni, 03.11.2008 19:45
    Kubica..

    si oricum masinile Ferrari au fost mai bune decat Bmw - sauber

  • scuderia, luni, 03.11.2008 22:14
    @ctlnmihai

    nu ti-ai dat inca seama sau inca nu te-ai trezit...eu cred ca masinile ferrari au fost mai bune si decat masinile mclaren...doar asta arata campionatul constructorilor...kova nu este de mclaren...parerea mea:)...dar imi place de el findca este sclavul lu hammy...

  • scuderia, luni, 03.11.2008 22:16
    pacat

    mare pacat ca bmw a intrerup seria curselor cand cel putin o masina de a lor a intrat in puncte...pacat...dar trebuie sa remarcam faptul ca nick heifeld este singurul pilot din acest sezon care nu a abandonat niciodata...bv lor...au facut o masina exceptionala...