Kubica, surprins de rezultatul obtinut

Publicat luni, 26.05.2008 11:30 de Daniel Popescu

Robert Kubica considera ca nu putea obtine o performanta mai buna la Monaco, dupa ce a terminat al doilea cursa din Principat.

Desi a plecat in cursa de pe locul 5, pilotul echipei BMW-Sauber a stat departe de probleme si a terminat pe a doua treapta a podiumului, dupa ce pentru scurt timp a fost chiar lider.

"Cred ca locul 2 a fost cel mai bun loc posibil pentru acest weekend si sunt foarte fericit. Nu ma asteptam sa fim atat de puternici pentru a termina pe 2. A fost o cursa grozava in conditii foarte dificile de pilotat si nu ne asteptam la o ploaie atat de puternica"

, a declarat Kubica. "Am avut probleme cu vizibilitatea si cu pneurile intreaga cursa. Am incercat sa fac cat mai putine greseli, pentru ca era periculos sa comiti o greseala aici".

Spre deosebire de polonez, Nick Heidfeld a avut un weekend de cosmar, terminand cursa pe ultimul loc. Germanul il acuza pe Fernando Alonso pentru accidentul in urma caruia si-a ruinat intreaga cursa. "Dupa calificarile ingrozitoare de sambata, primele tururi au mers bine pentru mine, in ciuda conditiilor de pe pista", a declarat Heidfeld. "Am fost pe locul 5, dar din pacate Alonso a facut o greseala si mi-a lovit masina. Asta a provocat multe daune partii stanga a masinii mele si am fost nevoit sa opresc la boxe. Apoi am fost ultimul si, din cauza masinii deteriorate, nu am avut nicio sansa sa imbunatatesc. A fost o duminica de uitat".

  • iorgas, luni, 26.05.2008 14:52
    pacat , kubica nu are mentalitate de campion !

    sun fan Kubica dar dupa o cursa in care putea sa castige , el spune ca mai mult nu se putea ??????? asta caracter de perdant , nu are mentalitate de campion, si de aceea nu castiga curse