Lista pilotilor care testeaza joi la Barcelona

Publicat joi, 25.02.2010 09:45 de Daniel Popescu

Automarket va prezinta lista celor 11 piloti care vor testa in prima zi de evaluare de pe circuitul de la Barcelona.

Circuitul Catalunya din Barcelona gazduieste la finalul acestei saptamani ultima sesiune de teste premergatoare noului sezon competitional.

Sesiunea este cu atat mai importanta cu cat reprezinta ultima sansa a echipelor de a se pregati pentru sezonul 2010, mai ales ca programul obisnuit de la Jerez a fost ulversat de ploaie.

11 echipe si-au anuntat prezenta in Spania, singurele absente fiind USF1 Team, aflata intr-o situatie financiara dificila, si Campos Meta, asupra careia planeaza de asemenea suspiciuni chiar daca a fost preluata recent de omul de afaceri Jose Ramon Carabante. Cele mai multe echipe vor aduce upgrade-uri importante pentru monoposturi care vor fi utilizate si in Marele Premiu al statului Bahrain de la jumatatea lunii martie.

Iata lista completa a pilotilor care vor intra joi pe circuit:

 Pilot  Echipa
 Alonso  Ferrari
 Liuzzi  Force India
 Fauzy  Lotus
 Button  McLaren
 Rosberg  Mercedes GP
 Webber  Red Bull
 Petrov  Renault
 de la Rosa  BMW-Sauber
 Alguersuari  Toro Rosso
 Hulkenberg  Williams
 TBA  Virgin Racing

 

Virgin Racing este singura echipa care nu a anuntat inca programul de teste din aceasta saptamana, in timp ce Force India a confirmat deja ca va efectua cel putin 20 de pitstop-uri in aceasta dimineata pentru a-si antrena mecanicii in perspectiva sezonului urmator.

Sesiunea de teste se va desfasura de joi pana duminica intre orele 10:00 - 18:00, iar Automarket va va tine permanent la curent cu cele mai proaspete informatii.