Liuzzi va utiliza un şasiu de teste în Abu Dhabi

Publicat marţi, 09.11.2010 16:11 de Daniel Popescu

Vitantonio Liuzzi va fi nevoit să concureze în ultima cursă a sezonului cu un şasiu folosit anterior în scopuri de evaluare.

Vitantonio Liuzzi a avut parte de un accident major în Marele Premiu al Braziliei, lovind puternic zidul de protecţie în turul 49 în urma unei defecţiuni tehnice. În urma accidentului, şasiul monopostului Force India a fost deteriorat, iar echipa nu are timp să construiască unul nou până la Marele Premiu din Abu Dhabi.

Din acest motiv, italianul va fi nevoit să urce în cockpitul unui şasiu de rezervă şi admite ca acest lucru reprezintă un dezavantaj.

"Cred că a fost partea stanga-fata care a cedat, dar echipa va aduce maşina înapoi şi va analiza totul la fabrica în această săptămână. Din păcate, accidentul a deteriorat şasiul şi asta înseamnă al doilea şasiu în 3 curse după ce Felipe Massa m-a acroşat în Japonia. Cealaltă veste proastă este ca şasiul de rezervă este unul vechi de teste care nu se afla în cele mai bune condiţii. Din fericire, este vorba despre ultima cursă şi trebuie să facem tot ce putem cu ce avem", a declarat el.

În urma rezultatelor modeste înregistrate la Interlagos, Force India a pierdut locul 6 în clasamentul constructorilor în favoarea celor de la Williams.

Via | ESPNF1

  • toreador023, marţi, 09.11.2010 16:25
    Liuzzi

    personal is fooooaarte dezamagit de prestatia acestuia in F1, sincer, credeam ca va face furori....dar cind colo..el este dominat net de catre Sutil...mda.. se vede ca F1 e una iar cartingul e alta..