Massa: "Cheia campionatului este sa fii constant"

Publicat vineri, 06.06.2008 12:50 de Daniel Popescu

Felipe Massa crede ca pilotul care va fi cel mai constant in acest sezon va reusi sa obtina la final titlul mondial.

Situatia din clasamentul pilotilor este mai echilibrata ca oricand, intre primul clasat, Lewis Hamilton, si ocupantul pozitiei a patra, Robert Kubica, fiind o diferenta de numai 6 puncte. Si, intrucat sezonul se anunta a fi foarte echilibrat, Felipe Massa considera ca pilotul care va reusi sa obtina constant perrformante bune va avea cel mai mari sanse de a castiga titlul.

"Campionatul este foarte echilibrat", a declarat Massa. "Sunt patru piloti foarte apropiati in clasament cu trei masini rezonabil de bune. Chiar daca nu castigi o cursa, poti fi pe primul loc in campionat. De aceeea, uneori, punctele sunt mia importante de cat o victorie, pentru ca daca castigi o cursa, dar nu o castigi si pe urmatoarea este mai bine sa termini de doua ori pe locul 2. De aceea, constanta in rezultate este cheia campionatului".

Massa crede ca Ferrari sunt avantajati in lupta pentru titlu de faptul ca ambii piloti ai echipei au reusit sa castige curse in acest sezon. In comparatie, Lewis Hamilton este singurul pilot de la McLaren care a castigat. "Pentru echipa cred ca este bine sa avem doi piloti care lupta pentru titlu", a adaugat brazilianul. "Ne fortam unul pe altul si suntem foarte competitivi. In fiecare cursa trebuie sa obtinem tot ce e mai bun la masina".

  • DEMOnick, vineri, 06.06.2008 13:17
    Punctarea...

    Mi se pare mie s-au liderul etapei "The team 4 the win" a primit puncte astazi pt. stirile cu Kubica, Hammilton si Massa deoarece am urmarit stirile si am vazut ca dupa fiecare stire primea puncte tinand cont ca toti trei fac parte din aceeasi categorie. Va rog sa verificati acordarea punctelor la acest user. Va multumesc.

  • reddog, vineri, 06.06.2008 13:30
    DEMOnick

    La aceasta stire a primit puncte doar cu ferrari ,posibil sa aibe Kimi/Ferrari la platinum dupa ce a schimbat :) ...foarte riscant spun eu