Massa crede că poate câştiga cursa de la Shanghai

Publicat marţi, 09.04.2013 18:05 de Daniel Popescu

Felipe Massa este impulsionat de parcursul bun din primele două curse şi îşi propune să câştige Marele Premiu al Chinei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Felipe Massa a avut un început promiţător de sezon în care s-a poziţionat în faţa coechipierului său Fernando Alonso în ambele sesiuni de calificari de până acum şi a obţinut mai multe puncte decât acesta. Brazilianul este mulţumit de parcursul sau şi simte că echipa dezvoltă monopostul F138 în direcţia potrivită.

"Cu siguranţă sunt mai mult de două echipe capabile să lupte pentru victorii şi campionat, iar echipa noastră este una dintre ele. Monopostul merge în direcţia potrivită şi oferă pe circuit rezultatele pe care le aşteptăm după analiza datelor din tunelul de vânt şi de la fabrică. La Melbourne am avut un monopost capabil de victorie, iar în Malaysia am fost din nou competitivi, însă condiţiile au făcut din cursă o loterie", a declarat el referindu-se la ploaia care a afectat primele tururi ale cursei de la Sepang.

În acest context, Massa susţine că şi-a stabilit un obiectiv ambiţios pentru Marele Premiu al Chinei de la sfârşitul acestei săptămâni: victoria.

"Suntem bine pregătiţi pentru China şi, după muncă de la fabrică şi din simulator, vom avea toate update-urile pe care le speram. Sper ca asta să se transfere într-o performanţă îmbunătăţită pe circuit. Obiectivul este să luptăm pentru mult mai multe puncte, pentru un podium, chiar şi pentru victorie, pentru că trebuie să-ţi stabileşti obiective înalte", a mai precizat el.

Via ESPNF1

  • Sadox, marţi, 09.04.2013 18:11

    Sincer, la forma buna pe care Massa a aratat-o de la inceputul sezonului, nu m-as mira deloc sa castige, oricum Ferrari are o sansa mare in weekend. FORTA FERRARI !!!

  • BALATESCU, marţi, 09.04.2013 18:18

    ALONSO ARE SANSE LA VICTORIE DAR PE MASSA NU PREA IL VAD , DACA NU ABANDONA ALONSO IN MALAYSIA AR FI FOST PE PRIMELE LOCURI NU ACELASI LUCRURI POTI SA SPUI DESPRE MASSA !!!

  • mareanalx, marţi, 09.04.2013 20:24

    massa poate castiga numai daca alonso va abandona, daca nu se va intampla asta sunt sanse foarte mici ca massa sa fie lasat sa castige

  • mareanalx, marţi, 09.04.2013 21:21

    sa fim seriosi si nu mai va bateti cu pumni in piept ca la echipa cu care tineti voi nu sunt ordine de echipa: un lucru este foarte clar vettel are prioritate in fata lui webber, alonso in fata lui massa, raikkonen in fata lui grosjean, hamilton in fata lui rosberg

  • ferari, marţi, 09.04.2013 22:51

    masa spune el ce stie dar echipa ce hotarire va lua???

  • Mono, miercuri, 10.04.2013 10:30

    "Felipe Massa a avut un început promiţător de sezon în care s-a poziţionat în faţa coechipierului său Fernando Alonso în ambele Mari Premii de până acum"-eronat, alonso a terminat inaintea lui massa in prima cursa

  • ferr, joi, 11.04.2013 22:57

    Mai terminati cu "massa nu e lasat sa castige". A facut in australia cursa mare si n-am vazut noi? A facut in malaezia cursa mare si n-am vazut noi? Dupa ce ca in ultimii doi trei ani Ferrari a stat in Alonso... Massa nici nu trebuia sa mai ramana la Ferrari dupa ultimele sezoane din cariera sa. Oricum e un pilot care ar trebui sa-si caute o alta echipa din 2014. Il prefer pe un Sutil sau un Hulkenberg in locul sau. O fi si Massa asta mare campion mondial si nu stim noi... De la Senna, Brazilia n-a mai dat campioni mondiali.