Massa: "Nu am probleme cu noul regulament"

Publicat vineri, 04.04.2008 15:53 de Daniel Popescu

Felipe Massa a negat ca intampina dificultati in adapatarea la noul regulament al Formulei 1, dupa ce tractiunea controlata a fost eliminata in acest sezon.

Brazilianul a avut numeroase probleme in primele doua curse ale noului sezon, abandonand atat in Australia, cat si in Malaezia. O parte a presei internationale a speculat ca brazilianul nu a reusit sa se adapteze la noile reguli, insa Massa a negat acest lucru:

"Nu, cu siuranta nu. Ma simt confortabil in masina. Doar ca am avut rezultate proaste. Asta se poate intampla si stiu ce fac, stiu ca trebuie sa fiu rapid si constant. Si, chiar daca am avut un rezultat prost in Malaezia, am plecat din pole position, am facut un tur foarte bun si am stiut ca pot fi rapid"

.

Felipe Massa a abandonat la Sepang dupa ce a pierdut controlul volanului in momentul in care ocupa locul 2 in clasamentul cursei. Totusi, Massa a negat ca este vinovat de acest incident. "In Australia am avut probleme la masina, iar in Malaezia nu pot spune ca am comis o greseala, pentru ca nu a fost cazul", a declarat el. "Dar am atins o data vibratoarele si configuratia masinii mele s-a schimbat, iar acest lucru a cauzat abandonul. Au fost doua probleme diferite si nu pot spune ca sunt aceleasi lucruri".