Massa tinteste victoria in Bahrain

Publicat vineri, 04.04.2008 17:43 de Daniel Popescu

Felipe Massa a marturisit ca spera sa obtina prima victorie in acest sezon dupa ce a obtinut cel mai bun timp in antrenamentele de vineri.

Brazilianul a avut un debut dezamagitor de sezon, nereusind sa castige niciun punct in primele doua runde ale noului sezon. Totusi, brazilianul a demonstrat ca este in forma maxima in Bahrain, dupa ce a stabilit cel mai bun timp in ambele sesiuni de antrenamente de vineri. Dupa victoria inregistrata anul trecut in Bahrain, Massa spera sa fie capabil sa repete istoria si in acest an.

"Cu siguranta imi place circuitul, intotdeauna am mers bine aici. Sper sa pot spune acelasi lucru si duminica. daca luam in considerare ca am zero puncte, un podium cu siguranta ar arata bine, dar daca am putea lupta pentru victorie si pentru cele 10 puncte ar fi mai bine", a declarat Massa dupa cele doua sesiuni de antrenamente.

Massa a admis totusi ca timpii din antrenamente nu sunt foarte reprezentativi. "Am facut un tur bun. Cu siguranta nu reprezinta totul deoarece Kimi Raikkonen a facut ceva, iar eu am facut altceva. Ma simt confortabil pentru acest weekend. Cu siguranta vom fi foarte competitivi, atat eu cat si Kimi, si trebuie sa vedem ca am inceput in directia cea buna si baza arata foarte bine pentru intreg weekendul", a adaugat pilotul Scuderiei Ferrari.