Rosberg: "Williams au revenit la normal"

Publicat vineri, 04.04.2008 18:00 de Daniel Popescu

Nico Rosberg sustine ca Williams au revenit pe drumul cel bun dupa cursa dezamagitoare din Malaezia, opinie confirmata si de coechipierul sau, Kazuki Nakajima.

Dupa un start promitator in Australia, unde Rosberg a obtinut primul sau podium din cariera, Williams au surprins neplacut in Malaezia nereusind sa castige niciun punct. Totusi, britanicii au aratat o revenire de forma in primele sesiuni de antrenamente libere din Bahrain, iar Rosberg sustine ca echipa a revenit pe drumul cel bun.

"Sunt mai multumit de masina de aici comparativ cu cea de acum doua saptamani din Malaezia si cred ca am revenit pe fagasul normal, ceea ce este incurajator", a declarat Rosberg. "Suprafata circuitului se potriveste mai bine masinii noastre, iar in viraje este mult mai placut sa o pilotez.

Intre cele doua sesiuni de antrenamente am facut cateva schimbari majore la setari si cred ca mergem in directia cea buna. Suntem aproape de foarte multi in plutonul de mijloc, dar cred ca avem sanse bune sa realizam ceva pozitiv in acest weekend".

La randul sau, Nakajima a fost incantat de prestatia sa de pe pista dupa ce a terminat pe locul 8 antrenamentele. "Astazi nu am avut niciun fele de probleme, asa ca ne-am folosit de timpul pretios din antrenamente. Initial, in sesiunea de dimineata, m-am chinuit putin, dar dupa-amiaza am schimbat setarile si asta a fost foarte bine. Mai avem cate ceva de facut maine, dar este un start bun".