Bourdais, incantat dupa sesiunea de antrenamente

Publicat vineri, 04.04.2008 18:16 de Daniel Popescu

Sebastien Bourdais este incantat ca nu a avut nicio problema in antrenamentele de la Sakhir, insa Sebastian Vettel nu a fost la fel de multumit.

Bucuria pilotului francez este justificata, intrucat a fost prima sesiune de antrenamente din acest sezon fara niciun fel de probleme pentru el.

"Dimineata nu am avut niciun fel de probleme, iar dupa-amiaza a decurs la fel", a declarat incantat Bourdais la finalizarea antrenamentelor. "Am facut multe tururi, iar asta inseamna prima sesiune de vineri din acest sezon pentru mine. Asa ca sunt bucuros pentru asta. Sunt pentru prima oara pe acest circuit si este frumos, chiar daca cele trei viraje lente sunt extrem de lente, iar asta nu se potriveste prrea bine masinii noastre"

.

Coechipierul sau, Sebastian Vettel, a terminat antrenamentele pe locurile 16 si 20 si s-a declarat dezamagit de nivelul de aderenta al monopostului sau. "A fost o zi dificila. Pe un circuit pe care nu se alearga prea mult pe parcursul anului, la inceput nu exista niciodata aderenta. Mi-a fost extrem de greu sa pilotez dimineata si, chiar daca dupa-amiaza lucrurile au mers mai bine, suntem inca departe de locul in care vrem sa fim", a spus germanul.