Raikkonen: "Vom fi competitivi in Bahrain"

Publicat vineri, 04.04.2008 18:33 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen este multumit de performantele realizate in prima zi de antrenamente din Bahrain si se astepata sa fie competitiv in acest weekend.

Finlandezul a terminat pe locul 2 in ambele sesiuni de antrenamente ale zilei, in spatele coechipierului sau Felipe Massa, si anticipeaza ca Ferrari vor fi competitivi in acest weekend.

"Sunt multumit de modul in care au decurs lucrurile in aceasta dimineata si chiar mai multumit cu rezultatele de dupa-amiaza"

, a declarat Raikkonen. "Am incercat numeroase setari, incepand cu cele definite aici in cadrul testelor din luna februarie. Am colectat foarte multe date pe care sa ne bazam in calificari si cursa.

Masina merge bine si cred ca vom fi competitivi chiar daca este dificil sa spunem unde ne aflam comparativ cu ceilalti. Perfoarmanta celor doua tipuri de pneuri este relativ similara".

  • horted, vineri, 04.04.2008 20:00
    antrenamente la tv

    http://mad-max.coolpage.biz/simulcastPlayer_02.swf

  • kimi_rai, vineri, 04.04.2008 20:43
    @horted

    da o sa mearga si maine ? ca vad ca a doua sesiune nu a fost live .

  • tataie30, sâmbătă, 05.04.2008 09:14
    antrenamente tv care chiar functioneaza

    http://cool-tv.net/tv-channels/world/speedtv.html aici poti vedea antrenamentele libere pe net si chiar functioneaza. sunt foarte multe reclame dar merita pt ca ca este si un comentariu foarte calitativ cu multe detalii tehnice