Massa: "Renault au imbunatatit masina"

Publicat miercuri, 16.04.2008 12:54 de Daniel Popescu

Felipe Massa crede ca Renault au reusit sa imbunatateasca masina in cadrul testelor de la Barcelona din aceasta saptamana.

Renault au testat marti o noua inovatie pentru monopostul R28, utilizand o aripa de rechin atasata de carcasa motorului. Mutarea francezilor vine in speranta ca Renault vor trece peste debutul modest de sezon din 2008, in ciuda revenirii la echipa a lui Fernando Alonso.

"Renault au imbunatatit putin masina"

, a declarat Massa pentru cotidianul iberic AS. "Acum trebuie sa asteptam marele Premiu al Spaniei pentru a trage o concluzie concreta".

Massa nu crede insa ca Renault vor reusi sa lupte de la egal la egal cu primele trei forte ale Formulei 1 si este convins ca McLaren reprezinta un adversar de temut. "Dintre rivalii nostri, cred ca McLaren este o echipa puternica care devine mai puternica pe parcursul sezonului", a adaugat Massa.

  • szzsoci, miercuri, 16.04.2008 13:02
    ....

    Era greau sa dati stirea mai devreme... Asteptati pana isi schimba oamenii pilotii si echipele... Nesimtire....

  • mschumy, miercuri, 16.04.2008 13:04
    :))

    Smecheri mici ce sunteti....bine ca nu ati dat stirea la 12.59...eh..la 12.54 e mai devreme

  • alex_cozma, miercuri, 16.04.2008 13:10
    Asta nu e tot....

    ...more to come:))

  • mariusr22, miercuri, 16.04.2008 13:54
    ati inebunit de tot

    bai frate nu se mai poate deja. ati inebunit de tot cu concursul asta. ce dracu castigati ma de va ofticati atata daca baga astia o stire sau nu.? ce puii mei au bagat astia ca premiu ? o masina? bai comentariile astea sunt sa comentezi stirea nu sa comentati voi de ce au bagat astia stirea dupa ce v-ati schimbat voi sau nu echipa. sunteti penali. va recomand un site cu manager f1 fara premii. fiindca in momentul in care se pune ceva la bataie in romania deja e rupere. parca au venit aia de la ajutoare in Nigeria.